Άστεγη μητέρα έχτισε σπίτι με τα χέρια της ξοδεύοντας μόλις 13.000 λίρες [φωτο]

Μια 27χρονη μητέρα δύο παιδιών είδε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της όταν, μετά το διαζύγιό της, έμεινε άστεγη και χωρίς χρήματα. Ευτυχώς, δεν άφησε την κατάσταση να την πάρει από κάτω για πολύ και πήρε την κατάσταση, κυριολεκτικά, στα χέρια της.

Η Charlotte Sapwell από τη Βικτόρια της Αυστραλίας δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να πάρει δάνειο και απευθύνθηκε στον 69χρονο παππού της. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να “καταλάβει” ένα τμήμα του κήπου του και να χτίσει εκεί ένα σπιτάκι για να στεγάσει την οικογένειά της. Εκείνος δέχτηκε και μάλιστα τη βοήθησε πολύ και στις εργασίες.

«Δεν είναι κάτι που είχα σκεφτεί ποτέ, εξαιτίας όμως των οικονομικών δυσκολιών μίλησα με τον παππού και μου πρότεινε να χτίσουμε ένα μικρό σπιτάκι. Δεν είχα άλλη επιλογή και ως μαμά ήμουν υποχρεωμένη να κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τα παιδιά μου, ακόμα κι αν σήμαινε πολλές μέρες και σκληρή δουλειά», δήλωσε η Charlotte.

Παίρνοντας πληροφορίες από το Διαδίκτυο, επί πέντε μήνες εργαζόταν ακατάπαυστα και τελικά κατάφερε να φτιάξει ένα υπέροχο σπιτάκι 18 τετραγωνικών. Αφού πούλησε προσωπικά αντικείμενα και με μια οικονομική βοήθεια του παππού της, ξόδεψε μόλις 13.000 λίρες και πέτυχε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Παρόλο που είναι πολύ μικρό, οι χώροι είναι άψογα διαμορφωμένοι και πολύ ευφάνταστοι και η οικογένεια το έχει αγαπήσει πραγματικά.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: