Άσκηση Αποβάσεως οι Τούρκοι Κομάντος …Με στήσιμο σκηνών και Μαγειρείων απαντούν οι δικοί μας!

Σε Άσκηση Αποβάσεως οι Τούρκοι Κομάντος απέναντι στον Κόπλο της Σμύρνης με συμμετοχή Αρμάτων και  17  πολεμικών Πλοίων με Ελικόπτερα και Αεροσκάφη Ναυτικής Συνεργασίας στα μέσα τους Φλεβάρη, Δείτε εδώ…Σε Στήσιμο Σκηνών και κινητών Μαγειρείων οι Δικοί μας Κομάντος της Αερομεταφερόμενης 71η Ταξιαρχίας Πόντος …Που είναι και το Καμάρι μας!

 

Το ΓΕΣ προσπαθεί με συνεχείς Ασκήσεις και Βολές σε Έβρο και νησιά  «μικρών κλιμακίων «να κρατήσει όσο μπορεί  ψηλά το επίπεδο εκπαιδεύσεως αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν περισσεύουν Στελέχη και Οπλίτες που εκτελούν συνεχείς Ασκήσεις Καθαριότητος ,Στήσιμο Σκηνών και ότι άλλο πάρεργο με το έργο τους !

Δυστυχώς και (κάποιοι Στρατηγοί δεν φέρνουν καμιά απολύτως αντίρρηση,το αντίθετο μάλιστα) … και ο Στρατός χρησιμοποιείται λες και έχει πάρει εργολαβία τους Λάθρο στην Πλάτη του!

Που θα φτάσουμε δεν είναι μυστικό, αλλά μέχρι το Καλοκαίρι ο Στρατός θα τα έχει δώσει όλα και δεν θα έχει πλέον  προϋπολογισμό ! Αν και δεν θέλουμε να γίνουμε Μάντεις  κακών ειδήσεων ,αλλά να ξεχάσουν οι Αξιωματικοί , Στελέχη και οι Οικογένειες τους   πολλά από εκείνα  που θεωρούσαν δεδομένα ! (Κρατείστε το)

Αν δεν μπει ένα φρένο εδώ και τώρα σε λίγο δεν θα μπορούμε να τα μαζέψουμε …Αλλά όπως λένε και οι νέοι μας:» Χλωμό το βλέπω»



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: