Άρχισαν τα… όργανα με Λέσκοτ

Σύννεφα τα οποία μπορούν να εξελιχθούν σε… μπόρα, έχουν μαζευτεί πάνω από την σχέση του Ντάνιελ Λέσκοτ με την ΑΕΚ, με αφορμή την αποθεραπεία του Αγγλου αμυντικού, μετά τον τραυματισμό του

Ο Λέσκοτ εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από το γεγονός πως η «Ένωση» δεν του επέτρεψε να χρησιμοποιήσει τον δικό του φυσιοθεραπευτή για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, θεωρώντας πως ο ειδικός που του έχει παρέχει η ομάδα δεν αρκεί. Αυτό έρχεται να προστεθεί και στην πρόσφατη άρνηση της ΑΕΚ να του επιτρέψει να επισκεφθεί την πατρίδα του για το θέμα του τραυματισμού του, με αποτέλεσμα ο Άγγλος να έχει… φορτώσει!

Η άποψη των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι πως η ομάδα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για τον παίκτη, φέρνοντας ως παράδειγμα την αρχική του επιθυμία να εξεταστεί από δικό του ειδικό γιατρό, ο οποίος και επέμενε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, ενώ, όπως αποδείχθηκε στην πορεία, η χειρουργική επέμβαση (την οποία εξ αρχής επιθυμούσε η ομάδα) ήταν και η ενδεδειγμένη λύση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως στο μυαλό του Λέσκοτ έχει ήδη αρχίσει και.. τριγυρίζει η σκέψη της αποχώρησης από την ομάδα, καθώς θεωρούν πως ίσως ο Άγγλος άλλα να περίμενε και άλλα να βρήκε στην ομάδα, με αποτέλεσμα να ψάχνει τρόπο να φύγει, όμως κάτι τέτοιο θα φανεί στο επόμενο διάστημα, ειδικά αν ο παίκτης τραβήξει την υπόθεση στα άκρα.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: