Αρνητές του κορωνοϊού πετούν στα σκουπίδια τα φάρμακα

Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με κορωνοϊό και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως νοσούν από τον ιό

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «χτυπά» αλύπητα πολλούς πολίτες οι οποίοι έχουν αποφασίσει να μην πιστέψουν πως υπάρχει ο ιός και κατ’ επέκταση δεν πιστεύουν στους εμβολιασμούς και στις θεραπείες οι οποίες αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Υπάρχουν ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με κορωνοϊό και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως νοσούν από τον ιό.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfjqixcxw1bt-sf)

Όπως μεταδίδει το MEGA, υπάρχουν αρνητές που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και αρνούνται να συνεργαστούν με τους γιατρούς τους και φτάνουν σε ακραία σημεία, πετώντας τα φάρμακα στα σκουπίδια τα οποία τους χορηγούνται με σκοπό να γίνουν καλύτερα.

Η διευθύντρια της 10ης κλινικής του «Σωτηρία» αναφέρεται στα περιστατικά λέγοντας: «Γιατί παίρνω αυτό το φάρμακο και όχι το άλλο, μας λένε άλλοι ασθενείς ότι πετάνε τα φάρμακα και δεν τα παίρνουν, πιστεύουν ότι τους κοροϊδεύουμε γιατί πολλές φορές ο ασθενής δεν καταλαβαίνει τη δύσπνοια».

Πολλοί είναι οι πολίτες οι οποίοι νοσούν και καθυστερούν να πάνε στο νοσοκομείο διότι φοβούνται ή γιατί ακολουθούν λάθος οδηγίες, σύμφωνα με τη διευθύντρια και έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος.

«Έρχονται στα πρόθυρα της διασωλήνωσης. Αυτό είναι απαγορευτικό, μπορεί να βυθιστείς ξαφνικά, ούτε κιχ να μην προλάβεις να πεις», ανέφερε..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: