Αποκάλυψη για την Κατερίνα Δαλάκα: «Πάντα μάλωνε με τα αγόρια και δημιουργούσε μια ίντριγκα»

Ο αδελφός της αθλήτριας στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2, Κώστας Δαλάκας, αποκαλύπτει για πρώτη φορά

άγνωστες πτυχές της ζωής αλλά και του ανταγωνιστικού χαρακτήρα της Κατερίνας.

Το όνομά της έγινε ήδη γνωστό πριν από την πρεμιέρα του Survivor 2, καθώς οι φήμες την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η 25χρονη αθλήτρια στίβου, που ανήκει στην ομάδα των Διασήμων, γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και έχει δύο αδέλφια: μία μικρότερη αδελφή, 12 ετών, και τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι personal trainer και ενάμιση χρόνο μεγαλύτερός της. Ο πατέρας της Κατερίνας ήταν γυμναστής σε σχολείο της βαυαρικής πρωτεύουσας και δάσκαλος τάε κβον ντο, ενώ και η μητέρα της ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες. Σε ηλικία 7 ετών η Κατερίνα με τους γονείς και τα αδέλφια της μετακόμισαν μόνιμα στην Ελλάδα και ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις στο στίβο. «Την ανακάλυψαν από το δημοτικό κιόλας, καθώς γυμναστές και άνθρωποι του αθλητισμού έκριναν πως είχε ταλέντο και έφεση στο στίβο» εξηγεί στο People ο Κώστας Δαλάκας, ο οποίος δηλώνει περήφανος για την αδελφή του.

«Εκτός από αδέλφια, είμαστε και φίλοι με την Κατερίνα και πολύ κοντά ο ένας στον άλλο. Από μικρά παιδιά πηγαίναμε μαζί στις κατασκηνώσεις και στα αθλήματα. Όσο προσηλωμένη, όμως, ήταν στα μαθήματα του σχολείου και στον αθλητισμό, τόσο αντιδραστική ήταν με τους συμμαθητές της. Θυμάμαι πως πάντα μάλωνε με τα αγόρια και δημιουργούσε μια ίντριγκα. Δεν σήκωνε ποτέ την ειρωνεία και νευρίαζε όταν έχανε στα αθλήματα» λέει γελώντας ο Κώστας. Όντως, στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα σε δρόμο 300 μέτρων μετ” εμποδίων το 2006, η Κατερίνα τερμάτισε πέμπτη. Την ίδια στιγμή, έπεφτε στην αγκαλιά του πατέρα της με δάκρυα στα μάτια, με εκείνον να την παρηγορεί λέγοντάς της πως δεν γίνεται να κερδίζει πάντα.

Όσον αφορά στη συμμετοχή της στο Survivor 2, ο Κώστας εξηγεί πως οι γονείς τους ήταν αρνητικοί με τον φόβο πως θα χάσει πολλές προπονήσεις και η ίδια διστακτική, ενώ εκείνος ήταν πως θεώρησε πως είναι μια πολύ ωραία πρόκληση και όπως λέει στο people ο ίδιος ήταν που την πίεσε πολύ να πει το «ναι» στο reality επιβίωσης.

 

Peoplegreece.com 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: