Αποκάλυψη: Έτσι θα συνεχίσει να εκπέμπει ο Alpha χωρίς να πέσει μαύρο στις 90 μέρες

Δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι αποφασισμένος να σώσει τον Alpha γι΄αυτό και είναι διατεθειμένος να κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει.

Οι πρεμιέρες του σταθμού της Κάντζας συνεχίζονται κόντρα στο κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει μετά τα αποτελέσματα του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, όμως τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των καναλαρχών αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ;

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της συμπόρευσης των δύο καναλιών, πληροφορίες θέλουν τον κ. Κοντομηνά να έχει καταλήξει στο πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα.

Με βάση τα όσα ακούγονται, το πρόγραμμα του Alpha θα βγαίνει από το Channel 9 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επί της ουσίας με τα δύο αυτά κανάλια, που ανήκουν στον Δημήτρη Κοντομηνά, θα υπάρχει κάλυψη στο 70% της χώρας. Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από τη Nova και τον ΟΤΕ.

Πηγή: youweekly

Media

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: