Απογοήτευση στην ΑΕΚ για την ήττα στην Τούμπα

Απογοήτευση στην ΑΕΚ για την ήττα στην Τούμπα

Η ΑΕΚ έμεινε μετεξεταστέα στο πρώτο δύσκολο τεστ μετά την επιστροφή της στη Super League. Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, με λιγοστές καλές εκλάμψεις, έχασε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είδε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να παραμένει στους πέντε βαθμούς.

Η «Ένωση» δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, το 4-3-3 δεν λειτούργησε ποτέ , ενώ παρότι προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, δεν κατάφερε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ούτε με το βαθμό. Κι αυτό γιατί κλείστηκε, δέχτηκε πίεση και δεν απείλησε όσο θα μπορούσε στις αντεπιθέσεις. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε από ένα κουτό πέναλτι του Σοϊλέδη και η αφύπνιση των «κιτρινόμαυρων», που έχασαν στις καθυστερήσεις όσες ευκαιρίες δεν είχαν σε όλο το ματς, ήρθε καθυστερημένα.

Στις τάξεις της «Ένωσης» αναγνώριζαν μετά το ματς πως δεν στάθηκαν στο ύψος της περίστασης. Και πάλι, ωστόσο, θεωρούσαν πως θα μπορούσαν να μην είχαν φύγει με άδεια χέρια από την Τούμπα. Μάλιστα-και δίχως να παραγνωρίζουν τις ευθύνες τους-στέκονται στη φάση του χτυπήματος στον Σιμόες ζητώντας πέναλτι που θα μπορούσε να είχε δώσει άλλη τροπή στο ματς.

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε τα ξημερώματα στην Αθήνα και ήδη η προσοχή στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας με τη Βέροια, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και ζητούμενο είναι το πρώτο «διπλό». Ανησυχία υπάρχει για τον Αντρέ Σιμόες, που στη φάση που η ομάδα του διαμαρτύρεται για πέναλτι υπέστη κάκωση συνδέσμου. Σήμερα ο Πορτογάλος μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Πηγή: sport-fm.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: