Αποφασίζουν στην ΑΕΚ για Πογίετ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ. Το μεγάλο φαβορί για την θέση που άφησε «ορφανή» ο Τραϊανός Δέλλας εξακολουθεί να είναι ο Γκας Πογέτ.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφει τη Δευτέρα (26/10) στην Ελλάδα και θα συναντηθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την ηγεσία του συλλόγου, ώστε να τους ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συζητήθηκαν με τον Ουρουγουανό, στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη (22/10).

Ο Πογίετ παρά τις «σειρήνες» από το Αγγλικό πρωτάθλημα και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει προπονητής της Αστον Βίλα μετά την φυγή του τιμ Σέργουντ ή να είναι υποψήφιος για την θέση του Ζοσέ Μουρίνιο στη Τσέλσι, για την ώρα η μόναδική χειροπιαστή πρόταση που έχει είναι από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» , Ο πρωην τεχνικός της Σάντερλαντ έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είδε απέναντί του έναν άνθρωπο σοβαρό, επαγγελματία, με όρεξη για δουλειά και μάλιστα πλήρως ενημερωμένο για τα όσα έχουν συμβεί στην ΑΕΚ, γεγονός που προκάλεσε θετική εντύπωση στον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος θα θέσει επί τάπητος τα δεδομένα , πριν ληφθεί η οριστική απόφαση, αφού στην ΑΕΚ παρακολουθούν και άλλες περιπτώσεις.

Action24.gr-Athlitika

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: