Από τον Πασά σε «αεροπόβαση» στη Παναγιά ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ …Τι διαμήνυσε στον Τούρκο Στρατηγό !

Δεν πρόλαβε να προσγειωθεί στη Αθήνα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης και μετά την ενημέρωση των Επιτελών  του , πήρε το Ελικόπτερο και προσγειώθηκε ,η μάλλον εκτέλεσε «αεροπόβαση » στις Οινούσσες και στο Φυλάκιο της Παναγιάς  !

Απρογραμμάτιστο και όχι τυπικό το κατέβασμα με στολή της παραλλαγής  των ΟΥΚάδων έκανε ο  Αρχηγός που θέλησε να μεταφέρει και στους ακρίτας το μήνυμα που έδωσε «διαζώσης»  στον Τούρκο Πασά ,τον Στρατηγό Ακάρ κατά την συνάντηση τους στην Κωνσταντινούπολη !

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος ζήτησε από τον Τούρκο να μαζέψει τα «κουτσαβάκια»  της Τούρκικης αεροπορίας γιατί όπως ξεκαθάρισε …Όλα κρέμονται από μια κλωστή και μια σπίθα είναι ικανή να μετατρέψει σε κόλαση το Αιγαίο!

Ο Τούρκος που δεν περίμενε μια τέτοια  αντίδραση και  «σύσταση» από τον καλεσμένο του μέσα  στη Πόλη τα μάσησε …Πάρε τους δικού σου  να τους πάρω και εγώ ήταν τα λόγια του Πασά …Με τον Ναύαρχο να απαντά : Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω !

Ειπώθηκαν και άλλα πολλά αλλά δεν καταφέραμε να τα διασταυρώσουμε …Αλλά  η σημερινή  αστραπιαία επιθεώρηση του αρχηγού στο Φυλάκιο λέει πολλά και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις !

 

 

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: