Από την δόξα στην κατάθλιψη και τη μεγάλη λάθος απόφαση – Η Μαρίνα Τσιντικίδου εξομολογείται!

Για τις δυσκολίες αλλά και τις μεγάλες απώλειες που έχει βιώσει μίλησε η Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Σαν άνθρωπος είμαι μοναχική. Έπεσα σε κατάθλιψη γιατί όλα γύρω μου ένιωθα ότι ήταν λάθος, εκεί έπρεπε κάτι να αλλάξω. Έκτοτε εμπιστεύτηκα το σύμπαν, μέσα από αυτή τη διαδικασία ήθελα να κάνω αυθόρμητα αυτό που με έκανε καλά».

Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε και στην περίοδο που δέχτηκε να πολιτευτεί λέγοντας πως αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της.

«Στα 27 μου έκανα την τελευταία πασαρέλα. Η αναγνωρισιμότητα είναι αυτή που αν δεν ξέρεις πως να την διαχειριστείς, μπορεί να σε σκοτώσει. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα ότι η ταυτότητά μου δεν είναι αυτή. Το κατάλαβα όταν σε μια διετία έχασα τις σταθερές μου. Πήρα λάθος αποφάσεις, σκοτείνιασε το μυαλό μου και μία από αυτές ήταν που δέχτηκα να πολιτευτώ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Μου δημιουργήθηκαν σύνδρομα καταδίωξης, πήρα πολλά κιλά. Δεν είχα λόγο για κάτι τέτοιο. Πέρασα πένθος σε λίγο καιρό. Έχασα την γιαγιά, τον παππού μου και τον πατέρα μου. Ο θάνατος του παππού μου με ισοπέδωσε. Ήταν υγιέστατος», είπε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Δείτε τα όσα είπε

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: