Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «έδεσε» μπροστά σε beach bar στην Πιερία [φωτο]

Σε απόσταση αναπνοής από τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες!

Μπροστά σε ένα τελείως ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι σε beach bar στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, βλέποντας ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού να «δένει» μπροστά στην παραλία.

Ο λόγος για το αρματαγωγό «Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ L176», το οποίο είχε ρίξει άγκυρα μπροστά ακριβώς από τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες στην παραλία, σε απόσταση αναπνοής από την ακτή.

«Χθες, προσέδεσε φρεγάτα για δέκα λεπτά περίπου. Προφανώς ήταν κάποια άσκηση από αυτές που κάνουν συχνά, ανά διαστήματα κάνουν τέτοιες ασκήσεις. Περαιτέρω δεν ξέρουμε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του beach bar, Μάνος Τζόβας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Ήταν εντυπωσιακό το θέαμα», πρόσθεσε.

Όπως είπαν στον «Ελεύθερο Τύπο» οι εργαζόμενοι στο beach bar,στην ευρύτερη περιοχή του Λιτοχώρου βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική άσκηση. Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί προτού εμφανιστούν οι πρώτοι πελάτες.

Πηγαίνοντας στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι, είδαν μεγάλη κινητικότητα του Λιμενικού Σώματος, με στελέχη του να επιτηρούν την παραλία, ενώ το αρματαγωγό ήταν στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση. Κάποια στιγμή το πλοίο κινήθηκε και έδεσε ακριβώς μπροστά στην ακρή.

Τα στελέχη του Λιμενικού από την ακτή και οι ναύτες πάνω στο πλοίο είχαν διάλογο για 15 λεπτά και παράλληλα έκαναν μετρήσεις. Λίγο αργότερα, το αρματαγωγό αποχώρησε από το σημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook το beach bar «Gallaria»:

Διαβάστε ακόμη: Καρέ καρέ η διάσωση άνδρα που έπεσε σε πλαγιά 30 μέτρων στα Τρίκαλα (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: