Απίστευτο: Διπλασιάστηκε το ένα της πόδι κατά την εγκυμοσύνη και δεν επανήλθε ποτέ (εικόνες)

Ένα πρώην μοντέλο αντιμετωπίζει μια δύσκολη πάθηση, η οποία προκάλεσε τον διπλασιασμό του ενός ποδιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χωρίς να επανέλθει ποτέ στην φυσιολογική του κατάσταση.

Πρόκειται για την Sarah Buller, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει πρωτοπαθές λεμφοίδημα, το οποίο προκαλεί πρήξιμο και συσσώρευση υγρού στους ιστούς του σώματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η κατάσταση αυτή πυροδοτήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της, πριν από τρία χρόνια, όταν το ένα της πόδι άρχισε να πρήζεται, φτάνοντας στο διπλάσιο μέγεθός του μέσα σε τρεις μήνες.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν απλά μια μέρα που ξάπλωσα στο κρεβάτι με δύο κανονικά πόδια και το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχα ένα τεράστιο πόδι σε σύγκριση με το άλλο. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη, αλλά οι γιατροί μου έκαναν εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι».

Και συμπλήρωσε: «Έτσι είχα την ελπίδα ότι η διόγκωση θα φύγει μόλις γεννήσω. Αλλά όσο μεγάλωνε η κοιλιά μου τόσο μεγάλωνε και το πόδι μου και αυτό δεν επανήλθε ποτέ».

Λίγο καιρό αργότερα η νεαρή που ζει στη Νίκαια της Γαλλίας, διαγνώστηκε με πρωτοπαθές λεμφοίδημα. Η κατάσταση αυτή την έκανε να νιώθει απογοήτευση και απομόνωση και δεν μπορούσε να χαρεί τον ερχομό του παιδιού της.

Πλέον, το πρώην μοντέλο κάθε μέρα πρέπει να δένει το σημείο με επιδέσμους και να κάνει μασάζ για να ανακουφιστεί από τον πόνο που προκαλείται. Έχει ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν θεαματικό.

Η ίδια, παρά την κατάσταση που βιώνει, λέει ότι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι ότι παλεύει με την αυτοεκτίμησή της, για να μην την «πάρει από κάτω». Μετά από ένα διάστημα ξεκίνησε να φοράει πάλι σορτς και φορέματα και να αποκτά αυτοπεποίθηση, ενώ ελπίζει σε μια θεραπεία που θα της λύσει το πρόβλημα.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: