Απαγωγή Λεμπιδάκη:Τι Επέλεξαν οι απαγωγείς για να βεβαιώσουν πως ο Λεμπιδακης είναι ζωντανός!

Τι απίστευτο έστειλαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη για να αποδείξουν ότι είναι ζωντανός;

Αυτή τη φορά δεν επέλεξαν να στείλουν ένα βιντεομήνυμα μέσω USB οι απαγωγείς όπως έκαναν την πρώτη φορά για να βεβαιώσουν πως ο Μιχάλης Λεμπιδακης είναι ζωντανός, αλλά διαφοροποιήθηκαν !

Επέλεξαν ο απαχθείς να δώσει απάντηση σε ερώτηση της οικογένειας που μόνον αυτός θα μπορούσε να ξέρει.

Το μήνυμα εστάλη γραπτώς όπως γραπτώς και απαντήθηκε και που μέσα σε αυτό φαίνεται πως ο 54χρονος επιχειρηματίας είναι ζωντανός, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της οικογένειας πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στην απίστευτη περιπέτεια του!

Τι έγραψαν σε οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην οικογένεια λίγες εβδομάδες πριν

«Είμαστε εδώ», απάντησαν οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη σε μήνυμα SMS που έστειλαν στον αδερφό του ομήρου, μία εβδομάδα μετά την επιστολή απόγνωσης της οικογένειας, που είχε 53 ημέρες να λάβει απόδειξη ζωής του συγγενούς της και 33 ημέρες έλλειψης επικοινωνίας με τους δράστες.

Οι απαγωγείς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», έδωσαν το «παρών», είχαν με την οικογένεια, όχι όμως και απόδειξη ζωής του ομήρου, ωστόσο, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ., ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης, με πρωταρχικό σκοπό την απελευθέρωσή του.

Η επιστολή-ανακοίνωση της οικογένειας του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, στις 17 Ιουνίου 2017, προήλθε με τη συναίνεση στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και πέρα από τη μερική ψυχική αποφόρτιση των μελών της, τα οποία κάνουν ό,τι μπορούν για την αίσια έκβαση της υπόθεσης και απελευθέρωσης του δικού τους ανθρώπου, αποσκοπούσε και στην άσκηση πίεσης στην πλευρά των απαγωγέων.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: