Ανεβάζει τον πήχη η Jeep με το Renegade Justice

 

Του Πέρη Χαλάτση

Μπορεί στην Αμερική να κάνουν δεκάδες τροποποιήσεις και να χρησιμοποιούν τα Renegade αποκλειστικά για off road περιπέτειες, όμως στην Ευρώπη οι προτιμήσεις των νέων είναι ο σωστός συνδυασμός. Τα  Jeep  Renegade έχουν  μαγνητίσει τη  νεολαία. Αλλά στη δική μας ήπειρο οι αγοραστές κάνουν συνδυασμό της off road οδήγησης με την καθημερινή χρήση.

Τις πολύ καλές πωλήσεις του Αμερικάνικου Jeep είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει  το νέο Renegade Justice . Θα είδατε και το σχετικό  σλόγκαν !

«  Ένα Jeep για ήρωες!»

Πως μας προέκυψε το Renegade Justice ;

Το  Jeep Renegade Justice, είναι το όχημα που ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις της ταινίας “Batman vs Superman: Dawn of Justice”  . Η νέα ειδική έκδοση Jeep Renegade Justice δημιουργήθηκε ειδικά για την επική ταινία. Και το οδήγησε ο Ben Affleck (Bruce Wayne).

Το αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στην ταινία ήρθε και στην Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις.

Το Jeep Renegade Justice διατίθεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 Mjtd απόδοσης 120 ίππων σε έκδοση 4Χ2 με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Για αυτούς που θέλουν και το χρώμα να τους ταιριάζει υπάρχουν  δύο εντυπωσιακά σκούρα εξωτερικά μεταλλικά χρώματα, το Carbon Black Metallic και το Granite Crystal Metallic.

Το Renegade Justice είναι βασισμένο στην έκδοση Longtitude αλλά με εντυπωσιακό επιπλέον εξοπλισμό και έχει μία χαρακτηριστική «σκοτεινή» εμφάνιση με μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.  Αυτές περιλαμβάνουν τις αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών, το μαύρο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης και των πίσω φωτιστικών σωμάτων, τη διάσημη κάθετη γρίλια και το έμβλημα της Jeep αλλά και το λογότυπο της ταινίας “Batman vs. Superman” που τοποθετείται αποκλειστικά στην πίσω πόρτα της έκδοσης Renegade Justice.

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Τα  υφασμάτινα premium καθίσματα έχουν καλή πλευρική και οσφυϊκή στήριξη. Προσέξτε τα  γυαλιστερά ένθετα στους αεραγωγούς, στα ηχεία, στο πλαίσιο του λεβιέ ταχυτήτων και στις ποτηροθήκες.

Το δερμάτινο τιμόνι και οι επενδύσεις από μαύρο βινύλιο στο κεντρικό υποβραχιόνιο και τις πόρτες ολοκληρώνουν την αίσθηση πολυτέλειας στο Jeep  Renegade Justice προερχόμενες από τις εκδόσεις Limited.

Η τιμή της νέας έκδοσης Renegade Justice είναι 23.970€  μετά την ειδική έκπτωση και συμπεριλαμβάνει το όφελος της κρατικής απόσυρσης.

 

 

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: