Ανεβαίνει στη λίστα της ΑΕΚ ο Βιγιαφάνες

Στην ΑΕΚ ψάχνονται, έχουν εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους, είναι σε συζητήσεις με κάποιους εξ αυτών, όμως για την ώρα κάτι ουσιαστικό και δεδομένο δεν υπάρχει.

Θέλει έναν ταχύ εξτρέμ ο Πογιέτ, θα πάρει η ομάδα παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά, όμως δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλη κίνηση τον Γενάρη. Κυρίως οι στόχοι είναι από το εξωτερικό (και στη Λατινική Αμερική κοιτάει έντονα η ΑΕΚ), όμως υπάρχει και η περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνες από την Ελλάδα, όπου εδώ και καιρό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του δικεφάλου. Τώρα και με την έλευση του Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο στη θέση του αρχισκάουτερ, ο χαφ του Παναιτωλικού ανεβαίνει στη λίστα της ΑΕΚ και τούτο διότι ο νέος επικεφαλής του σκάουτινγκ των «κιτρινόμαυρων» ήταν αυτός που έφερε τον Βιγιαφάνες στον Παναιτωλικό, διατηρώντας άριστες σχέσεις και με τη διοίκηση της ομάδας από το Αγρίνιο και με τον ίδιο φυσικά τον παίκτη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, να δούμε τον Βιγιαφάνες να παίζει δυνατά για την ΑΕΚ, αν και τα δικαιώματά του είναι ένα πολύπλοκο θέμα καθώς ναι μεν ο Παναιτωλικός τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι, ωστόσο ποσοστό διατηρεί και η πρώην ομάδα του η Ιντεπεντιέντε.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: