Γκάρι Λίνεκερ: To BBC απολογήθηκε και επιστρέφει στην θέση του το Σάββατο

Επιστροφή στην… κανονικότητα για τον Γκάρι Λίνεκερ και το BBC καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο Άγγλος παλαίμαχος άσος και παρουσιαστής της πιο επιτυχημένης αθλητικής εκπομπής στην αγγλική τηλεόραση επιστρέφει στην παρουσίαση του «Match of the Day» με τον Ίαν Ράιτ και τον Αλαν Σίρερ.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Διευθυντής του BBC Τιμ Ντέιβι δήλωσε πως «Ο Γκάρι είναι ένα πολύτιμο κομμάτι του BBC και ξέρω πόσα πολλά σημαίνει το BBC για τον Γκάρι και ανυπομονώ να παρουσιάσει την κάλυψή μας για τους αγώνες της Premier League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο».  Σε δήλωσή του, ο Davie ανακοινώνει επίσης ότι το BBC θα ξεκινήσει μια ανεξάρτητη επανεξέταση των κατευθυντήριων γραμμών του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ιδιαίτερη έμφαση στους ελεύθερους επαγγελματίες εκτός ειδήσεων και επίκαιρων θεμάτων, όπως ο Λίνεκερ.

Σχετική δήλωση έκανε και ο Γκάρι Λίνεκερ ο οποίος τονίζει πωςαναφέρει στη δήλωση: « Χαίρομαι που βρήκαμε μια λύση προς τα εμπρός. Υποστηρίζω αυτή την ανεξάρτητη επανεξέταση και ανυπομονώ να επιστρέψω στον αέρα».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: