Αναβλήθηκαν τα ματς σε Ξάνθη και Λιβαδειά

Δεύτερη αναβολή παιχνιδιού στη 16η αγωνιστική της Super League. Μετά το Ξάνθη-ΠΑΟΚ, δεν θα διεξαχθεί ούτε το παιχνίδι Λεβαδειακός-Ατρόμητος. Το γήπεδο της Λιβαδειάς βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση…

Στη Βοιωτία δεν χιόνισε όπως στη Θράκη, αλλά πριν από το ματς… άνοιξαν οι ουρανοί και ο αγωνιστικός χώρος είναι πάρα πολύ βαρύς, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Παράλληλα, ακόμη πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι άνεμοι ήταν πολύ ισχυροί, ανεβάζοντας τον δείκτη επικινδυνότητας για τη σωματική ακεραιότητα όλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δυνατός αέρας τα… πήρε και τα σήκωσε όλα (πινακίδες, κάμερες της NOVA κλπ.)!

Ο διαιτητής Δελφάκης και οι βοηθοί του βρήκαν για τον καθιερωμένο έλεγχο και αποφάσισαν να αναβληθεί το ματς, με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο ομάδων. Μάλιστα, ο Ατρόμητος δεν είχε βγει καν για ζέσταμα.

Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί αύριο (την ίδια ώρα 17:15), όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, καθώς τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Λεβαδειακός, δίνουν αγώνες Κυπέλλου την Τετάρτη! Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα ανακοινωθεί από τη Super League η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: