Ανατροπή στο έγκλημα στην Ιθάκη με δράστη τον 54χρονο επιχειρηματία

Αλλάζουν τα δεδομένα στο άγριο έγκλημα στην Ιθάκη, καθώς, όπως φαίνεται, η απειλή ήταν αυτή που θόλωσε τον 54χρονο επιχειρηματία και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο αλλοδαπό σε ξενοδοχείο του νησιού.

«Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», λέει το περιβάλλον του δράστη.

“Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί και να φύγουν…”

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το 40χρονο θύμα, με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στην Ιθάκη: «Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί και να φύγουν. Ο 54χρονος πήγε εκεί έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν το χωράει το μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτή την πράξη. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν το παιδί. Δεν ήθελε να το αποχωριστεί με τίποτα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: