Ανασκόπηση: Βραβεία, πρεμιέρες, φεστιβάλ! Οι πιο καλοντυμένες celebrities στα red carpet του 2021

Λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, ας θυμηθούμε μερικά από τα πιο iconic looks των stars κατά τη διάρκεια του έτους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και κατά τη διάρκεια του 2021 πραγματοποιήθηκαν πολλά μεγάλα και λαμπερά events. Βραβεία, πρεμιέρες ταινιών και σημαντικά φεστιβάλ επέστρεψαν για να μας θυμήσουν την αίγλη του Hollywood. Σε αντίθεση με το 2020, η φετινή χρονιά είχε φυσική παρουσία κοινού στις περισσότερες διοργανώσεις, τηρώντας ωστόσο ευλαβικά τα μέτρα προστασίας έναντι της πανδημίας covid-19.

Η επιστροφή των celebrities στο κόκκινο χαλί

Τα καθιερωμένα Oscars, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και οι Χρυσές Σφαίρες είναι μόνο μερικοί από τους θεσμούς που συγκέντρωσαν το παγκόσμιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Τα πιο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έδωσαν το «παρών» και φόρεσαν τα καλά τους έχοντας ως στόχο να εντυπωσιάσουν με τις red carpet εμφανίσεις τους.

Προσωπικά, λάτρεψα το red carpet look της Jennifer Lopez στο Φεστιβάλ της Βενετίας η οποία επέλεξε μια λευκή δημιουργία Georges Hobeika couture και κοσμήματα Cartier. Ακολουθεί η Zendaya με το μαύρο maxi φόρεμα Roberto Cavalli που φόρεσε στο Ballon d” Or και η εγκυμονούσα Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα του «Don’t Look Up».

Ποιος είναι άραγε ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε το 2021; Μα φυσικά συγκεντρώνοντας στην παρακάτω gallery τα 15 καλύτερα red carpet looks από τα μεγαλύτερα events αυτού του χρόνου.

Οι A-list stars του πλανήτη παρευρέθηκαν στα Oscars, στα Grammys, στο Φεστιβάλ της Βενετίας, στα Emmys, στα MTV Awards και σε πολλές άλλες διοργανώσεις που το dress code περιλάμβανε εντυπωσιακές δημιουργίες και εκθαμβωτικά outfits.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

Ανασκόπηση: Βραβεία, πρεμιέρες, φεστιβάλ! Οι πιο καλοντυμένες celebrities στα red carpet του 2021

Φεστιβάλ Βενετίας 2021: Metallics, τούλι και όγκοι κατακλύζουν το red carpet

ΔΙAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MTV VMAs 2021: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις από τη λαμπερή βραδιά

H Lady Gaga μας θύμισε τις ένδοξες red carpet στιγμές της στην πρεμιέρα του House of Gucci

Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές από τις καλύτερες red carpet εμφανίσεις του 2021.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: