Άναψε Φωτιές! Δείτε πως προδόθηκε Η Χριστίνα Μπομπα και Άφησε Άφωνο τον Άγιο Δομινικο!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν μέσα στο 2018, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει έναν… παραμυθένιο γάμο στο αγαπημένο του νησί, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Σίφνο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ντύθηκε νυφούλα!

Το μυστήριο σχεδιάζεται να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Άγιο Ταξιάρχη που βρίσκεται στον υπέροχο παραθαλάσσιο οικισμό βαθύ. Κουμπάρα μάλιστα του ζευγαριού θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου.

«Θα παντρέψω τη Χριστίνα με τον Σάκη στη Σίφνο. Μάλιστα, τα παιδιά μου το έχουν πάρει πολύ σοβαρά και ασχολούνται μαζί με εμένα και με τις λεπτομέρειες του γάμου», δηλώνει την εφημερίδα η γνωστή επιχειρηματίας και φωτογράφος, Μαρίνα Βερνίκου.

Σάκης Τανιμανίδης: Το ταξίδι στον Παναμά, η ξεχωριστή εμπειρία και το δημόσιο μήνυμα στο Instagram!

Στον Παναμά, βρέθηκαν πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, απόλαυσε τις νέες του διακοπές, ενώ τίμησε την ημέρα της Εθνικής Επετείου, έχοντας στο πλευρό του αρκετούς Έλληνες.

«‘Έτυχε να βρεθούμε στη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνικής Κοινότητας για την 25η Μαρτίου. Θυμήθηκα για ακόμα μία φορά, πόσο χαρούμενος είμαι, όταν γνωρίζω Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό. Αυτοί οι άνθρωποι, πολλές φορές, δεν έχουν επιλέξει να έρθουν στο εξωτερικό, αλλά έχουν υποχρεωθεί, ενώ με κάθε ευκαιρία θυμίζουν στον εαυτό τους και στους γύρω τους, ότι είναι Έλληνες», ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στους διαδικτυακούς του φίλους, μέσα από το νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη μιλάει για τον γάμο του γιου του με την Χριστίνα Μπόμπα!

Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανος Τανιμανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» και την δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη για τον επικείμενο γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα.

«Είδα την αγαπημένη μου Χριστίνα είναι πάνω σε μία πασαρέλα, ως νύφη με δύο μωρά και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Μια κούκλα, μια θεά, ένας άγγελος. Και χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη ήταν μια κούκλα, σκέψου να είναι και δίπλα στον Σάκη. Να σου πω την αλήθεια. Μετά τον Ιούλιο γυρίζει ο Σάκης, φαντάζομαι θα είναι αργότερα ο γάμος κατά το φθινόπωρο, αλλά ελπίζω όλα αυτά που λέγονται και κουβεντιάζονται να γίνουν πραγματικότητα. Από τα παιδιά εξαρτάται και όπως θέλουν εκείνοι. Θέλουν κοντά, θέλουν μακριά, θέλουν με κόσμο, θέλουν χωρίς, ό,τι πουν τα παιδιά, η νύφη βασικά, η Χριστίνα. Ο γάμος πρώτα από όλα γίνεται για τα κορίτσια. Με κάνει πολύ χαρούμενο που είναι τόσο αγαπημένα τα παιδιά!», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε παραπάνω το βίντεο.

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι στον γάμο τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδιάζουν να ανέβουν μέσα στο 2018, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, την ώρα που ο παρουσιαστής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, η αγαπημένη του μίλησε για τον γάμο τους.

«Παντρευόμαστε το καλοκαίρι και κάνω κάποιες προετοιμασίες… Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ψάχνω να δω τι θέλω, τι μου αρέσει… Λίγο το έχω στο μυαλό μου σαν γενική εικόνα… Ο γάμος θα γίνει στη Σίφνο!», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, κουμπάροι τους θα είναι οι πολύ καλοί φίλοι τους Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.

Δείτε παραπάνω το βίντεο.

Μια φωτογραφία με παιδάκια ανέβασε ο σακης τανιμανιδης σήμερα και φυσικά δε ξέχασε να συμπεριλάβει και τη Χριστίνα Μπομπα.

Δείτε τη φωτό και θα καταλάβετε

2 απο τις πιο ΤΕΛΕΙΕΣ μερες 🌴 με τους κουμπαρους και φιλους ολοκληρωθηκαν…they came, they saw/slept, they left! 😂 #greattimes #koumparokatastasi #friends #Dominicanlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Σας ευχομαι αυτες τις μερες του Πασχα να τις περασετε με αυτους που αγαπατε…οπως κι εγω δηλαδη! 🐣 😍 @chrismpo #Allthatmatters #isthoseYouLove #HappyEaster

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

en life hands you pineapple, make Pina Colada! 🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍🍍 #pina #pinacolada #beachlife #travelgirl #caribbean #happyme #heavenbeach #playadiamante

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Καλημέρα και από εμας εδώ μακριά! #buendia #handbag @lovick.handmade 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #dominicanrepublic #beachlife #beachoutfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Wearing the Ocean 💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦 #swimsuit #swimwear #beachgirl @marinavernicos swimwear 2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Ο διαγωνισμός τελείωσε ! Συγχαρητηρια στους νικητές 💋💋💋 . . . . . . 🎊Ανοιξιάτικος #Διαγωνισμός! H νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Η&M είναι εδώ και έτσι σήμερα σας έχω ένα τέλειο δώρο για cool and flirty εμφανίσεις 😘 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροκάρτα αξίας 100€ για αγορές αποκλειστικά στα καταστήματα της H&M. Μπορείτε να συμμετέχετε με τον παρακάτω τρόπο: 👉🏻Κάντε LIKE στη φωτογραφία, και 👉🏻Comment με tag τα ονόματα 2 φίλων σας Good luck! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα μέσω insta stories🎊 #HMSpringFashion #HMHellas #hm @hm #giveaway #springgift

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Διαβάστε περισσότερα…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: