Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου από την Φούλαμ

Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου από την Φούλαμ Παίκτης της Φούλαμ για τα επόμενα 4,5 είναι ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το του 2018 με την ομάδα του Λονδίνου.
Ο Ελληνας στράικερ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και έβαλε την υπογραφή σ” ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 10.000.000 (και περισσότερο) αφού οι ετήσιες αποδοχές ανέρχονται στα 2.500.000 .
Ο θα βάλει στα ταμεία του 15.000.000 ευρώ από την του πρώτου σκόρερ του, αν μην τι άλλο πολύ σημαντικά για δεδομένα ελληνικού συλλόγου.
Πλέον ο Μήτρογλου τίθεται στη διάθεση του Ρενέ Μοϊλεστέιν για τις επίσημες υποχρεώσεις της Φούλαμ στο αγγλικό πρωτάθλημα και στο Κύπελλο και αρχίζει την προσπάθεια για την καθιέρωση σ” ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα του κόσμου.
Αρωγός σ” αυτήν του την προσπάθεια θα είναι ο , ο έτερος Ελληνας της Φούλαμ ο οποίος θα επιχειρήσει να βοηθήσει τον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις της νέας ομάδας του.
Η ανακοίνωση:
«Η Φούλαμ στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Έλληνα διεθνή Κωνσταντίνου Μήτρογλου για 4,5 χρόνια για μη ανακοινώσιμο ποσό, με τον ποδοσφαιριστή να μένει στο “Κρέιβεν Κότατζ” μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
Ο 25χρονος επιθετικός φτάνει στο Δυτικό από τον Ολυμπιακό, όπου σημείωσε 14 γκολ στη φετινή , καθιστώντας τον αρχισκόρερ του πρωταθλήματος.
Ο Μήτρογλου άρχισε την καριέρα του στη Γερμανία πριν μετακινηθεί στον Ολυμπιακό το 2007, όπου πραγματοποίησε 148 εμφανίσεις και σημείωσε 62 τέρματα, σε 6 σεζόν. Βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και ένα σούπερ καπ.
Σε διεθνές επίπεδο, ο Μήτρογλου σημείωσε 8 τέρματα σε 28 εμφανίσεις με τη χώρα του. Σκόραρε 3 κρίσιμα τέρματα στα μπαράζ της Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη νίκη επί της Ρουμανίας τον περασμένο Νοέμβριο, στέλνοντας τη χώρα του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Ο Μήτρογλου έγραψε ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πέτυχε χατ τρικ στο Champions League, σημειώνοντας και τα 3 τέρματα στη φετινή εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Άντερλεχτ στη φάση των ομίλων».
Πηγή: contra.gr

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: