Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλεξανδρούπολης για τις δηλώσεις Σταυράκογλου

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλεξανδρούπολης για τις δηλώσεις Σταυράκογλου
Είτε η αιτία της παραζάλης του κ. Κεδίκογλου (συγνώμη Σταυράκογλου!) είναι ο πανικός του από την απόλυτα επιτυχημένη επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στην , είτε είναι το πνεύμα του καρναβαλιού, εμείς δεν θα του απαντήσουμε επί της ουσίας και θα του ευχηθούμε καλή αποκριά .
Εάν όμως επιμένει,

θα του απαντήσουμε πολιτικά αφού πρώτα δημόσια ανακαλέσει την κατάπτυστη δήλωσή του περί «διαταραγμένης προσωπικότητας»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Η δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Έβρου
«Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται πως στον κόσμο του κ. Τσίπρα βασιλεύει το υπερκράτος και ο του ιδιώτη. Οι επενδυτές διώκονται μετά βδελυγμίας… Στην επόμενη πολιτική παρουσία του συνιστούμε, με όλη την εκτίμηση, αντί του ΝΑΙ ή ΟΧΙ να επιλέξει το ΘΑΡΡΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ… Εκτός εάν αυτό ήταν απόρροια της έκπληξης που ένιωσε για την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε από τους τοπικούς φορείς, σε μια περιοχή όπου το συνονθύλευμα των Συνιστωσών επέτυχε το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό ανά την ελληνική επικράτεια…
Κάποιοι φορείς πάσχουν από ένα ενδημικό πρόβλημα: η ενασχόληση με τα κοινά προσελκύει διαταραγμένες προσωπικότητες. Είναι πολύ λυπηρό όταν αυτό συμβαίνει σε επίπεδο της ανώτατης ηγεσίας… Από την μια η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και από την άλλη ο διεθνιστής κ. να μασκαρεύεται προς τέρψιν της αποκριάτικης περιόδου σε όψιμο εθνιστή».
Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου
Σταύρος Σταυράκογλου

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: