Αμβρόσιος: Γιορτάζουν οι Έλληνες εκτός ΠΑΜΕ και Ρεπούση

Αμβρόσιος: Γιορτάζουν οι Έλληνες εκτός ΠΑΜΕ και Ρεπούση

Με ένα άκρως εμπρηστικό σημείωμα στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, επιτίθεται προσωπικά στη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση και στα στελέχη τοιυ ΠΑΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους «εφιάλτες, αρνησιπάτριδες, πουλημένους, εντός τειχών προδότες».

Στο σημείωμα αυτό που γράφτηκε με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου τους κατηγορεί ότι «προβάλλουν με θρασύτητα τις βλακείες των, αλλοιώνοντας ιστορικά δεδομένα».
Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Μητροπολίτη Αμβρόσιου στο mkka.blogspot.gr, έχει ως εξής:
« οι Ελληνες γιορτάζουν! Αλλά μόνον οι «γνήσιοι» ! Επειδή, βλέπετε, υπάρχουν και οι άλλοι! Αυτοί που δεν αγαπούν την Πατρίδα! Βλέπετε, σ” αυτόν εδώ τον τόπο πάντοτε «υπήρχαν και οι Εφιάλτες», δηλ. οι αρνησιπάτριδες, οι πουλημένοι, οι εντός των τειχών προδότες! Ολοι αυτοί δεν χαίρονται! Το μόνο που σκέπτονται είναι το πως και με τρόπο θα διαγραφή η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 από την ιστορική μνήμη των νεωτέρων Ελλήνων. Γράφουν, λοιπόν, και προβάλλουν με θρασύτητα τις βλακείες των, αλλοιώνοντας τα ιστορικά δεδομένα! Είναι γνωστή πια η θεωρία της κας Ρεπούση περί «συνωστισμού στη Σμύρνη» εξ αιτίας του οποίου χάθηκαν τόσοι και τόσοι Ελληνες κατά την Μικρασιατική Καταστροφή! Προχθές ακόμη οπαδοί του ΠΑΜΕ υποστήριζαν ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είναι απατεώνας!
Συμβάλλοντες, λοιπόν, κι εμείς όχι μόνο στην ισχυροποίηση της εθνικής συνειδήσεως, αλλά και στην κατοχύρωση της ιστορικής αλήθειας, σήμερα έχουμε τη ιδιαίτερη χαρά να σας προσφέρουμε το κείμενο μιας εξαιρετικής ομιλίας του Ελλογιμωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου και συγχρόνως Καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών π. Γεωργίου Μεταλληνού με θέμα «Η «ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ» ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε εδώ στο Αίγιο από 26 έως 29 Ιανουαρίου 1821 με σκοπό την προετοιμασία των σκλάβων Ελλήνων εναντίον του Τούρκου κατακτητού των.
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ »
SportDog

Αμβρόσιος: Γιορτάζουν οι Έλληνες εκτός ΠΑΜΕ και Ρεπούση

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: