Άλλαξε τη διαθήκη του ο Ρονάλντο – Και η Τζορτζίνα μέσα σε αυτή

Σημαντικές αλλαγές στη διαθήκη που συνέταξε το 2017 έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, περιλαμβάνοντας σε αυτήν και τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Το μοντέλο από την Αργεντινή δεν αναφερόταν στην προηγούμενη διαθήκη, καθώς η σχέση της με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ δεν είχε προχωρήσει, όπως αναφέρει η ισπανική ABC, η οποία δημοσιεύει όλες τις αλλαγές που έγιναν στα έγγραφα.

Η περιουσία του CR7 ξεπερνά ήδη τα 300 εκατομμύρια ευρώ και αυξάνεται με σταθερό ρυθμό, τόσο λόγω της αμοιβής των 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τη Γιουβέντους, όσο και των διαφημιστικών εσόδων του Πορτογάλου.

Σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου του, ο Ρονάλντο αφήνει τη μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο υπεύθυνη για την εκτέλεση της διαθήκης. Μάλιστα, δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις άσχημες σχέσεις που έχει η Τζορτζίνα με τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η «ψύχρα» ανάμεσα στις δυο γυναίκες, οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι η Τζορτζίνα δεν επιθυμεί να μάθει πορτογαλικά ώστε να συνεννοείται με την πεθερά της, και αφετέρου η διαφορά ηλικίας που έχει με τον γιο της, καθώς η Λατίνα καλλονή είναι μόλις 25 χρονών…

Η προηγούμενη φορά που ο Κριστιάνο είχε προχωρήσει σε αλλαγές στη διαθήκη του ήταν πριν από δύο χρόνια, όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του, Εύα και Ματέο. Ωστόσο, τώρα θέλει να αποκαταστήσει και τη νυν γυναίκα του με την οποία έχει, ήδη, αποκτήσει μία κόρη και η φημολογία που κυκλοφορεί, τη θέλει να είναι ξανά έγκυος!

Πηγή: filathlos.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: