Αλλαγή της απόφασης για Πιστόριους

Το συγκλονιστικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νοτιοαφρικανό Παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους δεν τελειώνει. Όλα δείχνουν πως το δικαστήριο θα αλλάξει την απόφασή του, ότι δηλαδή σκότωσε τη μνηστή του, Ρίβα Στίνκαμπ εξ αμελείας, κατηγορώντας τον εκ νέου ότι τη δολοφόνησε.

Την ανατροπή στην υπόθεση έφερε η εισαγγελική πλευρά, η οποία άσκησε έφεση στην πρώτη απόφαση του δικαστηρίου. Σύμφωνα με αυτή, ο Πιστόριους κρίθηκε ότι διέπραξε φόνο εξ αμελείας και τιμωρήθηκε αρχικά με πέντε έτη φυλάκισης και στη συνέχεια με κατ” οίκον περιορισμό.

Η έφεση εκδικάστηκε και πλέον ο διάσημος αθλητής αναμένεται να ξαναδικαστεί, απειλούμενος με φυλάκιση μέχρι και 15 χρόνων, αν αποδειχτεί ότι σκότωσε από πρόθεση τη Στίνκαμπ.

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν στις 14 Φεβρουαρίου του 2013. Το άτυχο μοντέλο πυροβολήθηκε στο σπίτι του Πιστόριους, με τον τελευταίο να λέει ότι ήθελε να του κάνει έκπληξη για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Επειδή όμως εκείνος δεν γνώριζε για την έκπληξη, υποστήριξε ότι την πέρασε για διαρρήκτη, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: