Αλέξης Κούγιας για την απαγωγή της 10χρονης: “Υπάρχει κύκλωμα”

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας και αναφέρθηκε στις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την απαγωγή της. Στην ίδια εκπομπή, η συνήγορός του, Ανθούλα Ανάσογλου, απηύθυνε έκκληση «να μη γίνονται λεπτομερείς περιγραφές», καθώς στιγματίζεται το παιδί.

Όπως επισήμανε ο Αλέξης Κούγιας, επίσης συνήγορος του αδερφού της 10χρονης, τα δεδομένα είναι «πρωτοφανή για την ελληνική κοινωνία», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα και ότι η 33χρονη δεν έδρασε μόνη της.

Αναφερόμενος στην 33χρονη που, όπως έγινε γνωστό, ήταν γειτόνισσα της οικογένειας της Μαρκέλλας, ο Χρήστος είπε ότι δεν την γνωρίζει και ότι δεν του θυμίζει κάτι, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του ότι δεν ενημερώνεται επίσημα από τις Αρχές για την υπόθεση, αλλά από τα κοινωνικά δίκτυα και τα ΜΜΕ.

«Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», υποστήριξε ο ίδιος.

Αλέξης Κούγιας: «Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα»

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: