Άκρως αποκαλυπτική δήλωση του Κωστή Αϊβαλιώτη για τα νέα δεδομένα στην Κύπρο…

Άκρως αποκαλυπτική δήλωση του Κωστή Αϊβαλιώτη για τα νέα δεδομένα στην Κύπρο...



Η «παρτίδα πόκερ» μεταξύ ,Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει γεωπολιτικά την περιοχή.
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Κ. Αϊβαλιώτης προβλέπει πόλεμο ΗΠΑ-Ιράν τώρα που «καθάρισαν» με τις γύρω χώρες τα «ανοιχτά μέτωπα»..


Θυμίζω πρόσφατα γεγονότα που πέρασαν στα ψιλά..


Ξαφνικές αγάπες και φιλικές δηλώσεις μεταξύ Τουρκίας Ισραήλ..
Οι Κούρδοι από το πουθενά και μετά από παρότρυνση Οτσαλάν αποφάσισαν να σταματήσουν τον ένοπλο αγώνα.
Αδυνατούν οι γειτονικές ισλαμικές χώρες να στηρίξουν το Ιράν σε πιθανή επίθεση του ΝΑΤΟ..έπειτα από τα σοβαρά εσωτερικά τους προβλήματα.
Ικανοποιημένο το Ισραήλ από τις εγγυήσεις του Ομπάμα για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
«Ο αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε να ενεργήσει κατά του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, αλλά επίσης να ενισχύσει τη στρατιωτική και διπλωματική συνεργασία καθώς και τη συνεργασία στον τομέα των πληροφοριών ανάμεσα στις δυο χώρες», δήλωσε στο ραδιοσταθμό του ισραηλινού στρατού ο Στάινιτς, ο οποίος είναι αρμόδιος για το στρατηγικό διάλογο με τις ΗΠΑ.

«Ο πρόεδρος ανακοίνωσε την έναρξη των συνομιλιών για την παράταση της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ μετά το 2017″, πρόσθεσε.



και δεν έχουν πια καμία δυνατότητα να αντιδράσουν,μιας και είναι πλήρως εξαρτημένα κράτη από την Τάξη Πραγμάτων και τα Νατοϊκά στρατεύματα θα μπαινοβγαίνουν όποτε και όταν θέλουν.


Άκρως αποκαλυπτική δήλωση του Κωστή Αϊβαλιώτη για τα νέα δεδομένα στην Κύπρο...

Η δήλωση του Κωστή Αϊβαλιώτη μας καλύπτει πλήρως.
 «Η Κύπρος δίνει αγώνα ζωής ή θανάτου. Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι οι δυνάμεις υποταγής είναι υπέρτερες.Οι πεσιμιστές ας μην λησμονούν, όμως, το πείσμα των Ελλήνων της Κύπρου το οποίο τους έχει βγάλει νικητές πολλές φορές.Και τώρα που καθάρισαν -όπως λένε- τις «κουτσουλιές» της Ανατολικής Μεσογείου ετοιμάζονται για το «κοτέτσι» του Ιράν…»

Άκρως αποκαλυπτική δήλωση του Κωστή Αϊβαλιώτη για τα νέα δεδομένα στην Κύπρο...

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: