Αϊβαλιώτης: Μου ζήτησαν να είμαι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ

Αϊβαλιώτης: Μου ζήτησαν να είμαι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ

Την ώρα που φουντώνουν οι διεργασίες στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή νέου προέδρου, ένας πρώην βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. έγραψε ότι του έχει ζητηθεί από στελέχη του κόμματος να είναι υποψήφιος και πως αν το έκανε και είχε απέναντι του τον Μάκη Βορίδη θα «του έριχνε χαλαρά double score».

Οι φράσεις αυτές ανήκουν στον Κωστή Αϊβαλιώτη και έβαλαν φωτιά στο Twitter, φέρνοντας το hashtag #kostis_for_president δεύτερο δημοφιλέστερο!

«39 στελέχη της ΝΔ έχουν ζητήσει εγγράφως να είμαι υποψήφιος αρχηγός και τους ευχαριστώ. Αν δω Βορίδη κοκ, κατεβαίνω και «τον στέλνω» χαλαρά» έγραψε ο κ. Αϊβαλιώτης στο Twitter, καθώς πληροφορίες θέλουν τον κ. Βορίδη να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία.

«Στην απίθανη περίπτωση που ο Βορίδης είναι υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, κατεβαίνω και θα του ρίξω χαλαρά «double score»», συμπλήρωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Οι αντιδράσεις χρηστών του Twitter

Τα παραπάνω tweets του κ. Αϊβαλιώτη έβαλαν φωτιά στο κοινωνικό δίκτυο με πολλούς χρήστες να ζητούν από τον πρώην βουλευτή να θέσει υποψηφιότητα! Δείτε μερικά εξ αυτών:

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: