Άγριος καυγάς μεταξύ Κωνσταντινέα – Γεωργιάδη on air [βίντεο]

Άγριος καυγάς σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Δευτέρας, στην πρωινή εκπομπή του Ant1 με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κωνσταντινέας αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «μπιφτεκά». «Είσαι ο μεγαλύτερος “μπιφτεκάς” της πολιτικής. Εκεί που γλύφεις τώρα, κάποτε έφτυνες», είπε χαρακτηριστικά, με τον κ. Γεωργιάδη να εκρήγνυται όταν υπήρξαν υπονοούμενα για τη σύζυγό του από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε πως «έχετε φιλοσοφία dancing with the stars».

«Η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Θα προσβάλει τη γυναίκα μου για το σόου στον ΑΝΤ1;», είπε, ενώ ο κ. Κωνσταντινέας δεν πήρε πίσω τη φράση που έθιξε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αλλά συνέχισε ζητώντας απαντήσεις για το ΚΕΕΛΠΝΟ κ.α.

«Χαρίζω το ήθος που ακούσατε σε όσους ψήφισαν αυτόν τον άνθρωπο να έρθει στη Βουλή. Όταν είσαι ο άνθρωπος που όλη η Ελλάδα είδε να χορεύει στην Πάολα με 23 νεκρούς και μετά να πηγαίνεις στο ΣΚΑΙ και να κάνεις μαθήματα στη δήμαρχο, το να κάνεις σε μένα υποδείξεις σε θέματα ήθους πάει πολύ. Όταν είσαι σε ένα κόμμα που έχει κάνει κοροϊδία στο λαό για τους πλειστηριασμούς, να μιλάς σε μένα για ανακολουθίες στην πολιτική θα πέσουν τα φώτα να μας πλακώσουν. Όταν μιλάς για κοινό πόθεν έσχες, ενώ ο Τσίπρας δεν έχει κάνει ποτέ με τη σύζυγό του. Είστε οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες», είπε τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αμέσως, ο Πέτρος Κωνσταντινέας εμφάνισε από τα χαρτιά του μια φωτογραφία και κρατώντας την άρχισε να λέει «εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους. Είμαι λαϊκό παιδί. Δες τη φωτογραφία που ήσουν λιάρδα με τη γυναίκα σου».

Η κίνηση αυτή και όσα έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος με μια κίνηση κατέβασε τη φωτογραφία από τα χέρια του συνομιλητή του. «Πήγα εγώ όταν είχε νεκρούς; Είχε νεκρούς τότε; Στους νεκρούς πάνω πήγες», είπε, και εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώθηκε από τη θέση του για να χωρίσει τους δύο βουλευτές.

«Ηρέμησε, εγώ δεν φοβάμαι. Εγώ δεν σε φοβάμαι, νομίζεις δεν ξέρει η Ελλάδα τι ήσουν; Εγώ δεν έβγαλα φωτογραφία γιατί πήγε στην Πάολα, πολιτική ήταν η κριτική μου. Πρέπει να δεις τι γράφει για μένα στο twitter», είπε ο κ. Κωνσταντινέας, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο εμφάνισε την εν λόγω φωτογραφία.

Τελικά, χρειάστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης να σφυρίξει προκειμένου οι τόνοι να πέσουν και η συζήτηση να ολοκληρωθεί.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: