Αγωνία για το Grexit στον Ολυμπιακό

Αναστάτωση επικρατούσε χθες στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις μετά τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τα κλιμάκια των ΕΠΟ, UEFA και FIFA.

Οι Πειραιώτες δεν τοποθετήθηκαν επίσημα ή ανεπίσημα, προφανώς περιμένοντας τις εξελίξεις και ευελπιστώντας να μην συμβεί το μοιραίο και υπάρξει έξοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Παράλληλα, παρατηρείται στασιμότητα σε όλα τα μέτωπα για τους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν έχει γίνει καμία ενέργεια πέρα από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, στις 4 Μαΐου.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», στον Ολυμπιακό δεν ψάχνονται για διεθνή φιλικά εν όψει της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, αφού αν υπάρξει Grexit, δεν επιτρέπονται τα διεθνή φιλικά και οι συνέπειες και για το ρόστερ θα είναι τεράστιες.

Πρώτα από όλα κανένας ξένος προπονητής ή ποδοσφαιριστής δεν θα επιθυμεί να εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διοργανώσεις όπως το Champions League ή το Europa League. Επίσης, θα μειωθούν τα έσοδα από τα συνδρομητικά κανάλια μετά την υπονόμευση του πρωταθλήματος και την έξοδο των ομάδων από την Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: