Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για δώρα την τελευταία στιγμή

Είχατε τις καλύτερες προθέσεις, αλλά μεταξύ του σχεδιασμού της καλύτερης βραδιάς για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και της επιλογής ενός ωραίου ρούχου ξεχαστήκατε να πάρετε το τέλειο δώρο για τον Βαλεντίνο σας.

Και πριν το καταλάβετε σας έμεινε μια μόλις ημέρα και εσείς δεν έχετε κανένα δώρο στα χέρια σας. Μην ανησυχείτε. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση.

Ευτυχώς οι αγορές για δώρα της τελευταίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες. Αν πάλι δεν έχετε σκεφτεί κάτι, ή ψάχνετε ένα ιδιαίτερο δώρο για το έτερο σας ήμισυ δεν έχετε να παρά ζήσετε μέσα από το SHOPFLIX.gr την online εμπειρία αγορών σαν να είστε σε ένα φυσικό mall. Θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για εκείνον ή για εκείνη.

Εμείς σκεφτήκαμε και σας προτείνουμε κάποια δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.

Για την αγαπημένη σας

Οσα και αν έχει μια γυναίκα, ποτέ δεν λέει όχι σε ένα παραπάνω. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσουν τα καλλυντικά και να μην τα αξιοποιεί. Θεωρείται άλλωστε μια από τις πιο safe επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Επιλέξτε ένα σετ μακιγιάζ που τα έχει όλα ή απλά επιλέξετε μεμονωμένα σκιές ματιών ή κραγιόν.

Μπορείτε μαζί με τα καλλυντικά να συνδυάσετε για την αγαπημένη σας μια συσκευή περιποίησης μαλλιών.

Αν ψάχνετε κάτι το ιδιαίτερο, προσανατολιστείτε στην επιλογή ενός ρολογιού. Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα ρολόγια. Κάποιες μάλιστα τα επιλέγουν να τα φοράνε ως κόσμημα. Ανάλογα με τον στυλ της αγαπημένης σας επιλέξτε ρολόι με δερμάτινο λουράκι ή με μπρασελέ.

All time classic. Και ναι μιλάμε για το άρωμα. Η ποικιλία των αρωμάτων τεράστια. Αν γνωρίζετε δε και ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα ακόμα καλύτερα.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: