Αυτός είναι ο λόγος που «φάγανε» την Ελεονώρα Μελέτη από το Ε

Η Ελεονώρα Μελέτη όταν πήγε στο Ε αποτελούσε το πιο γερό χαρτί του καναλιού. Είναι γεγονός ότι όταν ήταν στο Star τα νούμερα της εκπομπής της δεν ήταν και τα καλύτερα.

Η μεταγραφή αυτή όλοι πίστευαν ότι θα ανέβαζε τα νούμερα και το κύρος του σταθμού. Ήταν η πρώτη μεγάλη μεταγραφή που έγινε στο Ε.

Από τότε «μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι» και το κανάλι αλλά κυρίως ο Εμπορικός Διευθυντής του Σταθμού κ Μένιος Φουρθιώτης έδωσε πολλές ευκαιρίες στην αγαπημένη παρουσιάστρια για να αποδείξει στην πράξη αν άξιζαν τα λεφτά που έδωσαν για το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο στο σταθμό.

Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες και ήταν λογικό. Όμως ο χρόνος έδειξε ότι ο «χρυσός» τελικά ήταν «άνθρακας»!

Παρά τα πρωτοσέλιδα, παρά το «σπρώξιμο» και την διαφήμιση που έκανε η ίδια στον εαυτό της, η Ελεονώρα δεν έφερε ποτέ τα αναμενόμενα νούμερα στο σταθμό.

Ο Μένιος Φουρθιώτης απέδειξε ότι δεν είναι απλά ένας καλός παρουσιαστής αλλά και ένας «μελετημένος» Εμπορικός Διευθυντής.

Κακά τα ψέματα για το σταθμό από την πρώτη στιγμη δεν πούλησε το Δελτίο Ειδήσεων αλλά και το Hashtag δεν έφτασε ποτέ τα πολυπόθητα νούμερα, ήταν αναμενόμενο να αποτελεί για το σταθμό όχι ένα «μεγάλο χαρτί» αλλά ένα «καμένο χαρτί», και σίγουρα αυτό θα συνέβαινε σε όποιο άλλο σταθμό συνέβαινε κάτι αντίστοιχο. Γιατί σε αυτή την «πιάτσα», είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι λύθηκε μία μεγάλη συνεργασία για μία απλή συνέντευξη σε ένα μεγάλο περιοδικό.

Σίγουρα αυτό αποτέλεσε την αφορμή. Ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος που λύθηκε η συνεργασία;

Ο λόγος της απομάκρυνσης της Ελεονώρας Μελέτης από το Ε είναι ο εξής ένας: ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΕ

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: