«Αυτοψία»: Στον κόσμο των Ελλήνων vegan (trailer)

«Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ: Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 00:10 μετά τα μεσάνυχτα, στον Alpha…

Την ώρα που το κίνημα του βεγκανισμού γιγαντώνεται διεθνώς, στη χώρα μας χιλιάδες άνθρωποι έχουν υιοθετήσει τη διατροφή της αυστηρής χορτοφαγίας.

Στην πλειοψηφία τους νέοι Έλληνες, οι οποίοι διαμαρτύρονται έξω από κρεοπωλεία και την Βαρβάκειο Αγορά, φωνάζουν ότι τα ζώα δεν είναι τροφή και υποστηρίζουν πως η κατανάλωσή τους αποτελεί συστηματική δολοφονία.

Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και επιτυχημένοι επαγγελματίες Έλληνες vegan μιλούν στον Αντώνη Σρόιτερ και εξηγούν πώς αποφάσισαν να βγάλουν, εντελώς, από τη διατροφή τους το κρέας και όλα τα ζωικά προϊόντα, να πρωταγωνιστούν στις δυναμικές διαμαρτυρίες αλλά και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους δίχως γάλα, ψάρι, κρέας και αυγά.

Την Πέμπτη η κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία», μπαίνει στον κόσμο των Ελλήνων vegan: στα στέκια, στα εστιατόρια, στα παντοπωλεία τους, στην φιλοσοφία και στο στρατηγείο τους. Εκεί, όπου μία ομάδα vegan ετοιμάζεται να δώσει τη «μάχη» του Πάσχα, με μπαράζ κινητοποιήσεων και δράσεων, όπως απελευθερώσεις ζώων από φάρμες, ζωολογικούς κήπους και μαντριά, κινήσεις που θα την φέρει αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: