Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Και τρίτη ανήλικη θύμα του 43χρονου

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του 14χρονου κοριτσιού που έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο, όταν συνελήφθη ένας 43χρονος με τον οποίο είχε ερωτική σχέση.

Τώρα, ο ανακριτής ερευνά μια νέα καταγγελία γυναίκας, η οποία υποπτεύεται ότι και η δική της ανήλικη κόρη ενδεχομένως να έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του άνδρα.

Τι βρέθηκε στο κατάστημα του δράστη

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε στο ψιλικατζίδικο που διατηρεί ο 43χρονος στην περιοχή έλεγχος προόδου, ενός εκ των δύο κοριτσιών που έχουν καταθέσει ότι είχαν σχέση μαζί του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το STAR, στο ψιλικατζίδικο βρέθηκαν αντισυλληπτικά χάπια και ο 43χρονος κατέθεσε πως τα είχε αγοράσει για τη σύζυγό του και δεν θυμάται αν τα είχε δώσει σε κάποια από τις 14χρονες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι πως ο 43χρονος έδινε αντισυλληπτικά στις 14χρονες. Παράλληλα στο ψιλικατζίδικο βρέθηκαν χάπια για τη σeξουαλική διέγερση με τον 43χρονο να ομολογεί πως τα κατανάλωνε.

Ο 43χρονος φέρεται να προσέγγιζε φίλες της κόρης του οι οποίες είχαν προβλήματα επικοινωνίας με τους πατεράδες τους.

Η επίσκεψη σε ψυχολόγο

Σύμφωνα με το STAR, είχε επισκεφτεί ψυχολόγο και είχε ομολογήσει πως είχε σχέση με ανήλικη άνω των 15 ετών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που φέρεται να είπε τη συγκεκριμένη ηλικία είναι επειδή είχε διαβάσει στο διαδίκτυο πως επιτρέπεται η σeξουαλική συνεύρεση με άτομα άνω των 15 ετών.

Ο 43χρονος είπε στην ψυχολόγο ότι σκοπός του ήταν να βοηθάει παιδιά που είχαν προβλήματα στις οικογένειές του. Η ψυχολόγος του είπε να σταματήσει τη σχέση του με την ανήλικη και πως δεν είναι αρμοδιότητά του να σώσει τον κόσμο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: