Αυτοί είναι οι 10 πιο τυχεροί άνθρωποι EVER!

Lena Påhlsson

Ανακάλυψε μία βέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 16 χρόνια, «περασμένη» σε ένα καρότο στον κήπο της που μεγάλωσε μέσα από το δαχτυλίδι.

Steve Flaig

Ο Steve έψαχνε για χρόνια ολόκληρα τη μητέρα του, δυστυχώς όμως με λάθος επίθετο. Μια μέρα που μίλησε στο αφεντικό του για το μεγάλο του πρόβλημα, εκείνος αποφάσισε να τον βοηθήσει μόνο και μόνο για ν” ανακαλύψουν ότι η γυναίκα δούλευε στην ίδια αλυσίδα, απλά σε διαφορετικό κατάστημα!

Virginia Fike

Η Virginia πάντα διαλέγει τους ίδιους αριθμούς στο λαχείο: ο πρώτος είναι τα χρόνια που είναι παντρεμένοι οι γονείς της και ο δεύτερος η ηλικία τους όταν παντρεύτηκαν. Το 2012, αυτοί οι αριθμοί της χάρισαν 2 εκ. δολάρια.

Tsutomu Yamaguchi

Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει επιβιώσει και από τις 2 πυρηνικές εκρήξεις στην Ιαπωνία. Στην πρώτη βρισκόταν στην Hiroshima 3 μόλις χιλιόμετρα από το σημείο της έκρηξης, ενώ 3 μέρες αργότερα επέστρεψε στο Nagasaki και έπεσε η δεύτερη βόμβα…

Harrison Odjegba Okene

Ο Harrison εργαζόταν ως μάγειρας σε πλοίο. Βρισκόταν στο μπάνιο όταν εκείνο άρχισε να βυθίζεται, ευτυχώς όμως κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι το μηχανοστάσιο όπου ανακαλύψθηκε από τους διασώστες 3 μέρες αργότερα. Ήταν ο μόνος επιζών από το πλήρωμα.

Joan Ginther

Αυτή είναι η πωλήτρια που έδωσε τον τυχερό λαχνό των 5,4 εκ. δολαρίων στην Joan Ginther. 10 χρόνια αργότερα η Joan κέρδισε άλλα 2εκ. και 3 χρόνια αργότερα άλλα 3 εκ.! Τέλος, το 2008 κέρδισε το jackpot των 10 εκ. δολαρίων…

Juliane Koepcke

Η Juliane επιβίωσε όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε συνετρίβει στον Αμαζόνιο το 1971. Η 17χρονη κατάφερε να βγει εγκαίρως από τα συντρίμμια και να επιβιώσει ολομόναχη στην άγρια ζούγκλα για κάποιες μέρες πριν την βρουν οι ντόπιοι. Ήταν η μοναδική επιζών.

Maarten de Jonge

Ο επαγγελματίας Ολλανδός ποδηλάτης είχε κλείσει εισιτήρια και για τις 2 πτήσεις των Μαλαισιανών αερογραμμών τις οποίες ακύρωσε την τελευταία στιγμή. Το ένα αεροπλάνο εξαφανίστηκε κάπου στον Ινδικό Ωκεανό και το δεύτερο έπεσε το καλοκαίρι του 2014.

Reshma Begum

Η Reshma εργαζόταν ως μοδίστρα σε ένα εργοστάσιο που στεγαζόταν σε ένα από τα 18όροφα κτήρια του «Rana Plaza». Ήταν αρκετά τυχερή ώστε να επιβιώσει της έκρηξης αλλά έμεινε παγιδευμένη κάτω από τα χαλάσματα για 17 ολόκληρες ημέρες! Ο μόνος λόγος που έζησε ήταν το φαγητό και το νερό που κατάφερε να βρει μέχρι να την ανακαλύψουν οι διασώστες.

Frane Selak

Ο Frane είναι καθηγητής μουσικής από την Κροατία. Έχει επιβιώσει από τρένο που έπεσε σε λίμνη, αυτοκινητιστικό ατύχημα, συντριβή αεροπλάνου και στο τέλος κέρδισε και περίπου 1 εκ. δολάρια σε τυχερά παιχνίδια.

Credits: Bright Side

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: