Αυτή την Κυριακή το Πρώτο Θέμα και το ekioskys.gr σας κάνουν δώρο 2 κουτάκια FIX ΑΝΕΥ 330ml

H ισχύει αποκλειστικά για την , στην οποία η ekioskys, του ομίλου εταιρειών Μούχαλης, διανέμει καθημερινά τα προϊόντα της, με κάλυψη μεγαλύτερη του 90% των περιοχών της. Δείτε αναλυτικά τις περιοχές στους όρους — προϋποθέσεις εξαργύρωσης του κουπονιού καθώς και στο https://www.ekioskys.gr/page/opening.
Παραλάβετε στο σπίτι σας από το ekioskys, το δώρο σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7/8 -και στις δύο εκδόσεις 4,25€ και 2€- θα βρείτε το κουπόνι ekioskys, στο οποίο αναγράφεται ο ατομικός σας κωδικός.
2. Κατεβάστε το app ή μπείτε από τον υπολογιστή σας στο ekioskys.gr ή πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε αυτόματα στο ekioskys.gr.

3. Eπιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να παραλάβετε στο σπίτι σας, ελάχιστης αξίας 5€.
4. Στην οθόνη επιβεβαίωσης παραγγελίας, εισάγετε τον κωδικό στο πεδίο «ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΟΥ».

5. Πατήστε το κουμπί «ΠΡΟΣΘΗΚΗ» και στο σας θα εμφανιστεί αυτόματα το ΔΩΡΟ σας.

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε από το ekioskys.gr εντελώς δωρεάν 2 κουτάκια FIX ΑΝΕΥ 330ml.

Η εξαργύρωση του κωδικού μπορεί να γίνει από την Κυριακή 7/8 μέχρι και την Παρασκευή 12/8/2022.

Το ekioskys, αποτελεί τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα της μικρής λιανικής και σας φέρνει στην πόρτα σας ό,τι χρειαστείτε, από είδη περιπτέρου, και μαναβική, σνακ και καφέ μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, κάθε μέρα, από Δευτέρα έως και Κυριακή, από το πρωί έως τις 10:30 το βράδυ.

To app του ekiosky’s, διαθέσιμο για όλες τις κινητές συσκευές, φέρνει την παραγγελία σας ένα ακόμη βήμα πιο κοντά, από την άνεση του κινητού σας τηλεφώνου. Πλέον με ένα ταπ στο ή το τάμπλετ σας, κάνετε την παραγγελία σας, εύκολα και ακόμα πιο γρήγορα, απ’όπου και αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή ekiosky’s app προσφέρει επιπλέον λειτουργίες, όπως η ανάκληση των προηγούμενων παραγγελιών και η ακόμα πιο εύκολη προσθήκη πολλαπλών προϊόντων.

Όροι – προϋποθέσεις εξαργύρωσης κουπονιού:

• Η προσφορά αφορά χρήστες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν ως νέα μέλη στο ekioskys.gr ή στο eKiosky’s app.
• Το κουπόνι με τον κωδικό θα βρίσκεται σε εσωτερική σελίδα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 7/8 και στις δύο εκδόσεις της (4,25€ και 2€) και ισχύει μόνο στις περιοχές του νομού Αττικής που εξυπηρετούνται από το ekioskys.gr. Δείτε εδώ τις περιοχές εξυπηρέτησης : https://www.ekioskys.gr/page/opening.
• Ο κωδικός κουπονιού μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μια φορά ανά εγγεγραμμένο χρήστη αποκλειστικά στην πλατφόρμα www.ekioskys.gr ή στο eKiosky’s app από τις 7/8 έως τις 12/8/2022, με οποιαδήποτε ηλεκτρονική παραγγελία ελάχιστης αξίας 5€ (εξαιρούνται τα καπνικά προϊόντα).
• Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά ή κουπόνι, δεν ανταλλάσσεται μερικά ή ολικά με και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων.
• Η ενέργεια αφορά καταναλωτές άνω των 18 ετών. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.ajkowski’s ex-husband’s fortune explored as couple reportedly splits after 4 years of marriageSebastian Bear-McClard

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: