Αυτά είναι τα 7 fashion brands που λατρεύει να φοράει η Kate Middleton

Αυτά είναι τα 7 fashion brands που λατρεύει να φοράει η Kate Middleton

H αγάπη της Δούκισσας του Cambridge για τον Oίκο Μόδας Alexander McQueen και τις δημιουργίες της Καλλιτεχνικής του Διευθύντριας, Sarah Burton, έγινε γνωστή εδώ και εννιά χρόνια περίπου όταν και επέλεξε να βάλει δικό της νυφικό στο γάμο της χρονιάς (για το 2011 τουλάχιστον) στον δικό της με τον Πρίγκιπα William. Και μπορεί τότε να μην υπήρχε Meghan Markle στο προσκήνιο για να υπάρχει ένας υγιείς, ενδυματολογικός «ανταγωνισμός» μέσα στο παλάτι, αλλά όλοι είχαν ασχοληθεί με την κάπως αντισυμβατική επιλογή της Kate Middleton.

Γιατί, ως γνωστόν, ο Οίκος McQueen είναι συνώνυμος του British Post Punk Style, είναι ανατρεπτικός και προτείνει κομμάτια που ξεφεύγουν από τα μονοπάτια του καθωσπρεπισμού στα οποία κινείται η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Μην παρεξηγηθούμε: η Middleton δεν επιλέγει αυτά, αλλά κάποια ladylike φορέματα με new romantic στοιχεία, όμως και πάλι οφείλουμε να τις πιστώσουμε την εκκεντρική επιλογή αγαπημένου label. Δεν είναι όμως μόνο ο Οίκος Alexander McQueen που αγαπάει να φοράει δημιουργίες του.

Η Δούκισσα του Cambridge έχει σίγουρα άλλα έξι fashion brands (θα τα δεις όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery), κάποια economy και κάποια high end, που φοράει κατά κόρον στις δημόσιες εμφανίσεις της. Και αν το κάνει εκείνη γιατί να μην ακολουθήσουμε και εμείς τα βήματά της… σε αυτά που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά τουλάχιστον!
 Urban Denim Rules: Tα 5 jeans που χρειάζεσαι αυτήν την άνοιξη στην ντουλάπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: