Αυστηρή ανακοίνωση από την σύντροφο του Αντώνη Κανάκη – Τι απαγορεύει

Η Επιστήμη Μπόνου, σύντροφος του Αντώνη Κανάκη και μητέρα του 8 μηνών παιδιού του απευθύνθηκε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ με μια σκληρή ανακοίνωση. 

 Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη τους και την προσωπική τους ζωή, και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει μαζί καμία δημόσια εμφάνιση.

Αναλυτικά, ακολουθεί η ανακοίνωση της Χριστίνας Παναγουλέα, της δικηγόρου της Επιστήμης Μπόνου:

«Προς

Υπεύθυνους έκδοσης και διευθυντές περιεχομένουσύνταξης εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, ιστοσελίδων, sites, blogs, ιστοτόπων κ.λ.π.

Κυρίες και Κύριοι      

Τις τελευταίες 2 ημέρες η εντολέας μου κα Επιστήμη Μπόνου παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους.

Επιθυμώ για λογαριασμό της, αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, να σας γνωστοποιήσω ότι η λήψη αυτών των φωτογραφιών έγινε χωρίς την απαιτούμενη από την ίδια άδεια και εφόσον σας προταθούν για δημοσίευση από το μέσο έντυπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συνιστά παράνομη πράξη.

Η εντολέας μου ρητώς δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους δημοσιότητα, καθώς, δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν συνιστά «δημόσιο» πρόσωπο.

Το ίδιο ισχύει, προφανώς και για το ανήλικο τέκνο της.

Συνεπώς και προς το σκοπό προστασίας των δικαιωμάτων της εντολέως μου, σας ενημερώνω πως, επειδή τυχόν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια και το παιδί της (μαζί ή μεμονωμένα), έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν στο μέλλον χωρίς την άδεια – συναίνεση της, η κυρία Επιστήμη Μπόνου δεν συναινεί σε καμία μορφή δημοσίευσης – αναδημοσίευσης, διακίνησης, προβολής φωτογραφιών με αυτό το περιεχόμενο, είτε τώρα, είτε στο μέλλον.

Με την πεποίθηση ότι θα σεβαστείτε την ηθικά αλλά και νομικά κατοχυρωμένη επιθυμία της, σας μεταφέρω ήδη τις ευχαριστίες της.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: