Αφορά όλο το φτωχό λαό μας

Πανελλαδικό συλλαλητήριο πραγματοποιούν οι αγρότες στη μία το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθης.
Αφορά όλο το φτωχό λαό μας
Η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων, κάλεσε όλους τους αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, καθώς επίσης και τους εργαζόμενους της πρωτεύουσας «να συμπαραταχθούν με την αγροτιά στη που δίνει για την επιβίωσή της».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ζητούμενο είναι μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη με γνώμονα «την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών».

«Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα των πόλεων συνειδητοποιούν ότι ο αγώνας μας να κρατήσουμε τα χωράφια μας, να μπορούμε να τα καλλιεργούμε και να παράγουμε, να ζούμε από τη δουλειά μας, δεν αφορά μόνο εμάς τους αγρότες. Αφορά όλο το φτωχό λαό μας. Γιατί εμείς είμαστε που μπορούμε – αν μας αφήσουν – να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του λαού μας» λέει η ανακοίνωση.

Νωρίς το πρωί, εξάλλου, έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά αγρότες από την , με το BLUE STAR I, προκειμένου να συμμετάσχουν στη .

Οι εκπρόσωποι τους είχαν έλθει σε συμφωνία με τη Ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ, εξασφαλίζοντας εισιτήριο μετ” επιστροφής έναντι 20 .

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: