Το ερωτηματολόγιο που αποκάλυψε ότι ο Λύτρας χτύπησε τη σύζυγό του

Ένα έγγραφο κλειδί για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης από τον σύζυγό της και ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα είδε χθες το φως της δημοσιότητας.

Το έγγραφο που δημοσίευσε το Star είναι αυτό που αποκάλυψε στις Αρχές, ότι ο Απόστολος Λύτρας ήταν εκείνος που προκάλεσε τα τραύματα στη σύζυγό του και δεν «έπεσε από τις σκάλες».

Πρόκειται για το ερωτηματολόγιο που έδωσαν οι αρχές στην 37χρονη δικηγόρο να συμπληρώσει, ενώ εκείνη αρχικά δεν είχε μιλήσει για κακοποίηση στην ΕΛΑΣ, επειδή φοβόταν ότι θα το μάθει ο σύζυγός της και θα αποφύγει τη σύλληψη.

Στις ερωτήσεις που αφορούσαν κακοποίηση, η γυναίκα απάντησε αρνητικά στις 9 από τις 10 ερωτήσεις. Ωστόσο, στην 10η ερώτηση που αφορούσε το panic button, η 37χρονη απάντησε θετικά. «Ναι, το επιθυμώ» έγραψε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κινδυνεύει η σωματική της ασφάλεια.

Όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, ήταν αποφασισμένη από την αρχή να τον καταγγείλει.

Την βοήθησαν οι γιατροί στους οποίους μίλησε αρχικά αλλά και οι μικρές λεπτομέρειες, όπως το ερωτηματολόγιο, με αποτέλεσμα να στείλει τα δικά της «μηνύματα» στις Αρχές, που είχαν αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: