#ActForLove: Η αγάπη αγκάλιαζε πάντα τη διαφορετικότητα

«Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά. Γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Lacta, με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων, δημιούργησε τη νέα της καμπάνια. Μόνο που αυτή τη χρονιά με το #ActForLove μας επιφύλασσε κάτι μοναδικό. Σπάζοντας τα στερεότυπα και την καθιερωμένη εικόνα ενός ζευγαριού διαφημιστικών προδιαγραφών, η Lacta μας παρουσιάζει τις αληθινές ιστορίες ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών, ανθρώπων διαφορετικού χρώματος και ΑμεΑ, αναδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμη και εν έτει 2019 στην ελληνική κοινωνία.

«Έλα να καταρρίψουμε τα στερεότυπα στην αγάπη».

«Αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης».

Η νέα αυτή καμπάνια φυσικά έγινε viral. Τα social media πλημμύρισαν από σχόλια (κυρίως) θετικά αλλά επιθετικά δυστυχώς. Πόσο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι το 2019 μια τέτοια πρωτοβουλία μπορεί να εγείρει συναισθήματά μίσους. Αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει πραγματικά να μας προβληματίσει, αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά ως κοινωνία.

View this post on Instagram

Στηρίζουμε την διαφορετικοτητα #actforlove #lacta #lactaproject #diversity #coupleswithdifference #blackandwhitephotography #valentinesday #chocolate #love #daretobedifferent #instalifestyle #instagood #instalove #storytellers #tallvsshort #greek #dutch #loveproject #athensvoice #athensgreece🇬🇷

A post shared by Sasi Wally(smelly cat) (@sasiwally) on

View this post on Instagram

Ακολουθεί τοποθέτηση προϊόντος αλλά χαλάλι του!! 🍫 💕#kinthia #love #lacta #kudos #actforlove #chocolate #stereotypes #ad

A post shared by Kinthia Voukouvalidou (@kinthiako) on

Πληροφορίες έκθεσης

Η Lacta και η φωτογράφος Chloe Kritharas Devienne μας προσκαλούν να γνωρίσουμε όλες τις διαφορετικές γεύσεις της αγάπης, στην έκθεση φωτογραφίας #ActForLove με πρωταγωνιστές 28 αληθινά ζευγάρια με μοναδικές ιστορίες.

14-23 Φεβρουαρίου στο City Link στο κέντρο της Αθήνας

Βουκουρεστίου 5-7, ΤΚ 105 64

actforlove.gr

sxeseis-teen

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: