A Message from Outer Space: H νέα συλλογή Hard S/S 2019 σε ταξιδεύει σε άλλη διάσταση

Mε τίτλο της μία από τις πιο διάσημες φράσεις στη σύγχρονη ιστορία του διαστήματος αλλά και μία ρήση που σημάδεψε τη δεκαετία του ’70: το «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα» που είπε ο αστροναύτης James Lovell μέρος του πληρώματος του Apollo 13, η νέα, καλοκαιρινή συλλογή ρούχων του brand Ηard Clo φέρνει μαζί της μία αισθητική –κυριολεκτικά- από άλλη διάσταση. Φούτερ, αντιανεμικά μπουφάν, Τ-shirts και track pants, στις χαρακτηριστικές μαύρες και άσπρες αποχρώσεις που επιλέγει το label, έχουν σχεδιαστεί με πηγή έμπνευσης την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και τη διαμάχη Αμερικής-Ρωσίας σε ό,τι αφορά την «κυριαρχία» του διαστήματος.

A Message from Outer Space: H νέα συλλογή Hard S/S 2019 σε ταξιδεύει σε άλλη διάσταση

«1961 ― 1969: Μια συνεχόμενη μάχη ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες δυνάμεις, Ρωσία και Αμερική. Ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει πρώτος το διάστημα; Ο Yuri Gagarin, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα και μπήκε σε τροχιά γύρω από τη σελήνη. Ο Neil Armstrong, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στη σελήνη. Τα δυο αυτά πρόσωπα αποτελούν τον κεντρικό άξονα της καλοκαιρινή συλλογή Hard SS19. Το διάστημα μπορεί να μας είναι άγνωστο αλλά έχει μια ιστορία να πει, μια ιστορία που έχει πολλούς τρόπους να ειπωθεί. Ιστορίες γράφονται αλλά μπορούμε να τις ξανά γράψουμε διαφορετικά», εξηγεί ο Γιώργος Μεσημέρης, ιδρυτής και creative director του label. Πάνω στα νέα κομμάτια Hard Clo βλέπουμε την Κυριλλική αλφάβητο που χρησιμοποιεί από την πρώτη μέρα το brand δημιουργώντας ένα fashion statement και παίζοντας με αναγραμματισμούς διαφόρων λέξεων. Ρούχα casual, που εξυπηρετούν την urban αισθητική χωρίς να χάνουν την ιδιαιτερότητά τους. Ξεχωρίσαμε το πορτοκαλί rain coat το οποίο το φανταζόμαστε ακόμα και ως μέλος ενός πιο «επίσημου» look βασισμένου στις αρχές του «mix & match». Δες στην παρακάτω gallery μέρος της νέας collection και ταξίδεψε -έστω και νοητά- σε ένα άλλο, παράλληλο, fashion σύμπαν. #hardstories #outofspace
Δες επίσης: 
Οδηγός Αγοράς: 12 ζευγάρια γυαλιά ηλίου σε γήινες αποχρώσεις για κομψές, ανοιξιάτικες εμφανίσεις

A Message from Outer Space: H νέα συλλογή Hard S/S 2019 σε ταξιδεύει σε άλλη διάστασηΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: