9 μηνών βρέφος συνέλαβαν στο Πακιστάν για απόπειρα ανθρωποκτονίας!!

9 μηνών βρέφος συνέλαβαν στο Πακιστάν για απόπειρα ανθρωποκτονίας!!Ένα αγοράκι συνελήφθη στις αρχές Φεβρουαρίου με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παραπέμθηκε σε δίκη στο .

Συγκεκριμένα ο μικρός Μοχάμαντ Μούσα συνελήφθη μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων μιας εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με πειραγμένους μετρητές στα προάστια της Λαχόρης.

Ο αστυνομικός που συνέλαβε το στην αναφορά του, χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κατοίκων ως απόπειρα ανθρωποκτονίας και παρέπεμψε ακόμα 30 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και το μωρό 9 μηνών για να εμφανιστούν την Πέμπτη στο δικαστήριο και να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Σήμερα, ο μικρός Μοχάμαντ παρουσιάστηκε πράγματι ενώπιον των δικαστών στην αγκαλιά του παππού του που προσπαθούσε να τον ηρεμήσει καθώς έκλαιγε καθ” όλη τη διάρκεια της δίκης.Ο παππούς του βρέφους Μοχάμαντ Γιασίν δήλωσε: »Όλοι στο δικαστήριο αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να εμπλέκεται ένα τόσο μικρό παιδί σε μια υπόθεση και τι αστυνομία είναι αυτή που έχουμε»,  ενώ τάιζε τον εγγονό του.

Ο δικαστής πάντως, αντιλαμβανόμενος προφανώς τον παραλογισμό, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό και διέταξε την απελευθέρωση του μωρού!

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: