7 θέσεις εργασίας ιδανικές για… τεμπέληδες

Ανήκεις κι εσύ σ’ εκείνη την κατηγορία ανθρώπων, που πεθαίνουν από την δίψα αλλά βαριούνται να πάνε μέχρι το ψυγείο; Αν ναι, τότε σίγουρα η ιδέα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μοιάζει εφιαλτική και βάναυση στα μάτια σου. 

Μη σκας όμως. Για όλα υπάρχει λύση. Δες 7 θέσεις εργασίας, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου.

1. Pet-sitting

Πέρα από φουλ ξεκούραστο, είναι κι ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος. Αν δε, είσαι και φιλόζωος, πρόκειται ίσως για τη δουλειά των ονείρων σου. Με ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά να αποκτούν το δικό τους κατοικίδιο, είναι επιτακτική η ανάγκη ανθρώπων που θα τα προσέχουν είτε για κάποιες ώρες, είτε για κάποιες ημέρες κατά τις οποίες τα αφεντικά τους δε θα είναι διαθέσιμα. Κοινώς, πληρώνεσαι για να κάθεσαι στον καναπέ και να ρίχνεις μια ματιά που και που στον σκύλο. Άντε να τον πας και κανα δυο περιπάτους…

2. Συμμετοχή σε έρευνες για τον ύπνο

Δεν το ψάξαμε τόσο ενδελεχώς για να δούμε αν υπάρχει τέτοια θέση στη χώρα μας, αλλά σε ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού είναι από τις πλέον hot αγγελίες. Μοναδικό απαιτούμενο προσόν, η ικανότητα να σε παίρνει ο ύπνος σε θορυβώδες περιβάλλον. Α, και η προσωπική γνωριμία με κάποιον από το ερευνητικό κέντρο, να σε «χώσει» στη φάση.

3. Δοκιμαστής παγωτών

Σε περίπτωση που δεν έχεις ευαίσθητα δόντια, δεν έχεις περιττά κιλά (που θα αποκτήσεις!) και λατρεύεις τα παγωτά, αυτή η θέση δημιουργήθηκε για σένα. Αράζεις σε ένα δωμάτιο, φοράς την λευκή σου ρόμπα και ξεκινάς το φαγοπότι. Μια προειδοποίηση θα σου μεταφέρουμε μόνο: οι γεύσεις δεν είναι μόνο σοκολάτα, βανίλια και φράουλα.

4. Κομπάρσος

Μία ακόμη θέση εργασίας όπου δεν απαιτείται ταλέντο, εκπαίδευση ή κάποια προσπάθεια εκ μέρους σου. Αρκεί να έχεις καλό «βύσμα» που θα σε «χώσει» σε παραγωγές όπου πληρώνουν τους κομπάρσους. Διότι υπάρχουν κι εκείνες, που απλά τους κερνάνε μια …μπύρα!

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: