7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Όλα όσα με κρατούν ζεστή και προσθέτουν στυλ στις εμφανίσεις μου.

Τέσσερις μόλις ημέρες απέμειναν για να καλωσορίσουμε και επίσημα τον Νοέμβριο. Προσωπικά έχω μπει για τα καλά σε φθινοπωρινό mood και οι καθημερινές εμφανίσεις μου το αποδεικνύουν περίτρανα. Δεν θα σου πω ψέματα, απεχθάνομαι τις βροχές και το κρύο υπάρχει ωστόσο ένας λόγος που μου αρέσει αυτή η εποχή του χρόνου.

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγάλω από την ντουλάπα τα αγαπημένα μου πλεκτά, να φορέσω μάλλινες ζακέτες, ζιβάγκο και πουλόβερ. Αν νομίζεις πως δεν μπορούμε να είμαστε εντυπωσιακές φορώντας πιο βαριά ρούχα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να επιλέγεις ρούχα και γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα σου, τονίζουν τα δυνατά σου σημεία και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Tall fashion: 10 midi φούστες για all day εμφανίσεις

7 fashion items που επιλέγω ξανά και ξανά στις φθινοπωρινές εμφανίσεις μου

1) Γυαλιά ηλίου

7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Δεν υπάρχει ημέρα που να βγω από το σπίτι χωρίς να φορώ ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια γυαλιά. Λέω ζευγάρια γιατί είναι πολλά και κυρίως σε μαύρο χρώμα. Θεωρώ πως ένα επιβλητικό μαύρο γυαλί ηλίου αρκεί για να δώσεις χαρακτήρα και να ολοκληρώσεις κομψά ακόμη και το πιο casual look.

2) Μπότες over the knee

7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Ναι, οι ψηλές μπότες είναι in fashion τα τελευταία χρόνια και αποτελούν ιδανική επιλογή για τις βραδινές μας εξόδους. Επένδυσε σε ένα μαύρο ζευγάρι που θα φοράς ξανά και ξανά με όλα σου τα ρούχα. Εγώ τις φορώ με φόρεμα, με μίνι φούστα ή τα αγαπημένα μου πλεκτά φορέματα για πρωινά looks που αποπνέουν θηλυκότητα και στυλ.

3) Mαύρα μποτάκια

7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Τα μαύρα μποτάκια είναι must-have για τα φθινοπωρινά σου looks. Φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ, στο γραφείο, στη βόλτα, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή στη βραδινή σου έξοδο. Συνδύασέ τα με φούστες, φορέματα ή τα αγαπημένα σου jeans για να συνθέσεις εντυπωσιακά σύνολα.

4) Πουλόβερ

7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Μαλακό, ζεστό, άνετο και μοναδικά αγαπημένο. Ένα πουλόβερ θα σου χαρίσει cozy αίσθηση ενώ ταιριάζει με όλα τα items της γκαρνταρόμπας σου όπως jeans, κολάν, ψηλόμεσα παντελόνια κ.ά. Επένδυσε σε basic αποχρώσεις όπως μαύρο, λευκό, γκρι και καφέ ή έντονα χρώματα που θα κάνουν ακόμη πιο cool την εμφάνισή σου.

5) Παντελόνι φόρμας

7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Το athleisure έχει την τιμητική του τις τελευταίες σεζόν και όχι άδικα. Αρχικά οι γυναικείες φόρμες έχουν εξελιχθεί πολύ και διατίθενται σε υπέροχα χρώματα, σχέδια και prints. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε ένα βαμβακερό ροζ παντελόνι φόρμας το οποίο επιλέγω ξανά και ξανά για τις off duty εμφανίσεις μου στην πόλη.

6) Crop πουλόβερ

7 fashion items που δεν αποχωρίζομαι ποτέ το φθινόπωρο

Ένα κοντό μονόχρωμο πουλόβερ είναι ιδανικό για να αναδείξεις την περιοχή της μέσης ενώ ταιριάζει εξαιρετικά με printed κομμάτια όπως κολάν και παντελόνες Εγώ το συνδύασα με animal print παντελόνα και μαύρα sneakers για ένα άνετο και χαλαρό outfit.

7) Sneakers

Το πιο άνετο, νεανικό και ευκλοφόρετο γυναικείο υπόδημα. Ταιριάζει με τα πάντα, ακόμη και με ένα πιο glam φόρεμα. Οι κορυφαίες fashion bloggers/ influencers μας έχουν αποδείξει ότι τα sneakers μπορούν να φορεθούν με όλα όπως κολάν, φόρμες, φορέματα και φούστες.

10 κομψά πλεκτά για να αναβαθμίσεις τα cozy looks σου αυτή την σεζόν

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα και συγκέντρωσα μερικά από τα πιο ζεστά πλεκτά που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση και αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: