5 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν σταματάς να κάνεις σeξ

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος αναγκάζεται σε αποχή από το -εκτός πια κι αν απέχει συνειδητά που δεν πιστεύω να υπάρχουν πολύ-και τυχερό δεν μπορείς να τον πεις. Δεν είναι μόνο ότι το σeξ είναι υπέροχο από μόνο του, είναι ότι μπορεί να σου προσφέρει και ένα σωρό άλλα θετικά τα οποία πιθανότατα να μη φανταζόσουν καν. Εδώ λοιπόν σου έχω 5 μεγάλες αλλαγές που θα παρατηρήσεις όταν απλά σταματήσεις να κάνεις σeξ.

Θα αρρωσταίνεις πιο συχνά

Το ανοσοποιητικό σου σύστημα θα γίνει πιο αδύναμο και ευάλωτο, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνεις πιο συχνά. Λυπάμαι.

Ίσως νιώθεις μία μικρή κατάθλιψη

Σύμφωνα με ειδικούς η σωματική επαφή βοηθά στην παραγωγή οξυτοκίνης που είναι η ορμόνη της καλής διάθεσης και χαράς. Οπότε, μην κάνοντας σeξ, τα επίπεδα της οξυτοκίνης είναι αρκετά πιο χαμηλά.

Έχεις περισσότερο στρες

Ακόμα και ο πιο χαλαρός και ήρεμος άνθρωπος κι αν είσαι, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι είσαι κάπως πιο έξαλλη την περίοδο που… απέχεις. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά οι έρευνες.

Αλλάζουν τα… όνειρά σου

Και δεν εννοώ ότι είχες όνειρο να πας στη Νέα Υόρκη και δεν το έχεις πια. Εννοώ ότι βλέπεις όλο και πιο συχνά περίεργες και ακατάλληλες εικόνες. If you know what I mean.

Πονάς περισσότερο κατά τη διάρκεια της περιόδου

Δυστυχώς ναι. Ο κόλπος χάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα το αίμα να πέφτει πιο δύσκολα, κάτι που προφανώς σου προκαλεί πόνο.

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: