25η Μαρτίου: Συγκίνησε η 17χρονη Κρητικοπούλα που πέταξε με αεροπλάνο στην παρέλαση (βίντεο)

Η Μαρία Γιατράκη, μια 17χρονη Κρητικοπούλα που πιλοτάρει αεροσκάφη από νεαρή ηλικία, έστειλε το μήνυμά της προς τους απανταχού Έλληνες, να έχουν «το κεφάλι ψηλά».

Να αναφέρουμε ότι η νεαρή πρωταγωνίστησε και στην παρέλαση που έγινε για την 25η Μαρτίου, στον δήμο Χερσονήσου, καθώς πέταξε με ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος τύπου DA-40 πάνω από το πλήθος, με τους παρευρισκόμενους να την αποθεώνουν.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά για το τολμηρό κορίτσι προχώρησε στο εγχείρημα, αφού και την 25η Μαρτίου του 2016, βρισκόταν μέσα στο Τσέσνα που πέταξε πάνω από την παρέλαση σε Χερσόνησο, Γούβες και Επισκοπή, υπό το περήφανο βλέμμα των γονιών της και των Κρητικών.

Σε δηλώσεις της στο neakriti, η 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου υποστήριξε ότι ήθελε να τιμήσει «τους πεσόντες της 25ης Μαρτίου, μια και αποφοιτώ φέτος. Ήθελα να είναι σαν τελευταίος χαιρετισμός».

Η ίδια συμπλήρωσε πως είναι «ενθουσιασμένη, και νιώθω χαρά και υπερηφάνεια. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους Έλληνες είναι το “κεφάλι ψηλά”, αισιοδοξία και πως αυτοί που πολέμησαν είχαν θάρρος. Θα πρέπει να βάζουμε στόχους και να έχουμε όνειρα».

Στόχος της Μαρίας είναι να συνεχίσει τις σπουδές της στην αεροπλοΐα και να πιλοτάρει αεροσκάφη επαγγελματικά.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: