18 μηνών μπόμπιρας μιμείται τις πόζες του μοντέλου θείου του που είναι Έλληνας


O κόσμος του μόντελινγκ είναι ανταγωνιστικός, όμως η καριέρα ενός μοντέλου από τη Νέα Υόρκη φαίνεται να απειλείται από έναν ιδιαίτερο ανταγωνιστή… τον ίδιο του τον ανιψιό!

Ο 28χρονος Αριστοτέλης Πολίτης, όπως και κάθε άλλο φιλόδοξο μοντέλο, ανεβάζει λαμπερές φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν την εντυπωσιακή εμφάνισή του.

Επίσης, όπως συμβαίνει συχνά ανάμεσα στ’ αδέλφια, η αδερφή του Κατίνα Behm τρελαίνεται να “χαλάει” τις φωτογραφίες του, και η τελευταία της “καταστροφή” έγινε πρόσφατα με τη βοήθεια του 18 μηνών γιου της, του Augie.

Η 34χρονη μαμά από το West Fargo της Βόρειας Ντακότα είχε μία έμπνευση κάποια στιγμή που ο γιος της αρνιόταν να ντυθεί και πετούσε  τα ρούχα του στο πάτωμα. Τον κοίταξε, με το πουκάμισό του ξεκουμπωμένο, και συνειδητοποίησε ότι της φαινόταν οικεία αυτή η εμφάνιση.

Μιλώντας στο Today, η Κατίνα εξηγεί: “Η πόζα του έμοιαζε με μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο αδερφός μου στο Instagram, κι έτσι, έστειλα την φωτογραφία του μικρού στους γονείς μου, κι εκείνοι μου είπαν: «Ποιος το φόρεσε καλύτερα;»”

Οι αστείες φωτογραφίες έχουν αγαπηθεί από τα μέλη της οικογένειάς τους. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο ωραίες που πολλοί συγγενείς ενθάρρυναν την Κατίνα να τις ανεβάσει στο διαδίκτυο!

Τώρα, ο Augie και το άψογο ύφος του έχουν ξεσηκώσει το Instagram από τότε που η Κατίνα ανέβασε τις φωτογραφίες του, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Κατίνα δημοσιεύει μία φορά την εβδομάδα μια φωτογραφία του αδελφού της και δίπλα του μία του Augie που να του μοιάζει.

Ο λογαριασμός της έχει σήμερα περισσότερους από 7.000 ακόλουθους, αλλά παρά το γεγονός ότι ο μικρός έχει γίνει ένας σταρ στο Instagram, η Κατίνα λέει ότι το ξεκίνησε όλο αυτό “για πλάκα.”

Ο αδελφός της αγαπά τις φωτογραφίες του ανιψιού του!

“Φαντάζομαι την αδερφή μου να προσπαθεί να ‘στήσει’ τον Augie για να βγάλει τη φωτογραφία που θέλει και γελάω,” είπε ο Αριστοτέλης.

“Σίγουρα παιδεύεται κάθε φορά που ψάχνει να βρει τα κατάλληλα ρούχα!”

διαφορετικό

(?)

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: