16 Επτασφράγιστα Μυστικά από την Ζωή του Ηθοποιού Τζέισον Στέιθαμ, για Πρώτη Φορά στη Δημοσιότητα!

Ο Jason Statham είναι γνωστός για τις εκρηκτικές ταινίες δράσης, όπου πρωταγωνιστεί και γίνονται ανάρπαστες. Μάθετε 16 άγνωστα στοιχεία της ζωής του, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν!

1. Ο Jason Statham ξεκίνησε αρχικά τη καριέρα του ως πωλητής στο δρόμο. Εργαζόταν στους δρόμους του Λονδίνου μαζί με τον πατέρα του.

2. Ο Jason Statham εργάστηκε ως μοντέλο πριν την υποκριτική. Δε του άρεσε να χαμογελάει, και ήταν πάντα σοβαρός. Αυτό το γεγονός τον βοήθησε να τον διαλέξει ο σκηνοθέτης Guy Ritchie, επειδή έδειχνε τόσο σκληρός.

3. Η πρώτη του δουλειά ως ηθοποιός ήταν μια διαφήμιση Kit Kat!

4. Παραμένει ασαφές πότε γεννήθηκε. Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου. Ωστόσο η χρονιά παραμένει άγνωστη. Πολλοί λένε ότι γεννήθηκε το 1967, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε το 1972.

5. Οι ικανότητές του ως πωλητής τον βοήθησαν όταν έκανε οντισιόν για το πρώτο του ρόλο σε ταινία. Ο Guy Ritchie του ζήτησε να του πουλήσει ένα ψεύτικο κόσμημα για την ταινία Δύο καπνισμένες κάνες. Ο Statham ήταν τόσο καλός, που έφυγε με τα χρήματα του Guy Ritchie.

6. Έδιωξαν τον Jason Statham από την έπαυλη Playboy επειδή δεν πόζαρε με τα κορίτσια.

Εμφανίστηκε φορώντας μια ρόμπα μπάνιου και δεν ήθελε να εμφανιστεί σε φωτογραφίες με τα κορίτσια. Έτσι πέντε σωματοφύλακες τον συνόδεψαν έξω από την έπαυλη.

7. Ο Jason ήταν παγκοσμίου κλάσης δύτης. Συμμετείχε σε αγωνίσματα καταδύσεων από πλατφόρμα ύψους 3 και 10 μέτρων για την Εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Η εντατική του προπόνηση του χάρισε τη φυσικά κατάσταση για τη καριέρα στο μόντελινγκ.

8. Ο Jason Statham κάνει τα περισσότερα από τα επικίνδυνα γυρίσματα μόνος του. Όχι μόνο δεν ζητάει τη βοήθεια των κασκαντέρ, αλλά ζητάει εδώ και καιρό οι κασκαντέρ να αποκτήσουν τη δική τους κατηγορία στα βραβεία Όσκαρ.

9. Έχει αποτύχει σε εξετάσεις απόκτησης διπλώματος πολλές φορές. Ενώ είναι ένας ταλαντούχος οδηγός, αυτό δε σημαίνει ότι μπορούσε να πάρει και το δίπλωμα! Προφανώς είχε πολλή επιθετική οδηγική συμπεριφορά και δεν μπορούσε να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.

10. Τον έχουν συλλάβει επειδή οδηγούσε αμαξίδιο του γκολφ! Τον συνέλαβαν μετά από ένα φεστιβάλ μουσικής επειδή οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο αμαξίδιο του γκολφ.

11. Γύρισε ο ίδιος την επικίνδυνη σκηνή του ελικοπτέρου στο τέλος της ταινία «Εκτός ορίων». Κρεμόταν από ύψος 600 μέτρων από ένα ελικόπτερο πάνω από το Λος Άντζελες, έχοντας για ασφάλεια ένα μικρό καλώδιο και ζώνη.

12. Κανένας από τους παρευρισκόμενους στη Τσάιναταουν στην ταινία «Εκτός ορίων» δε γνώριζαν τι συνέβαινε. Το ελικόπτερο δεν ήταν η μοναδική σκηνή που ήταν αρκετά ρεαλιστική. Η σκηνή που ο Statham και η Amy Smart γίνονται βρώμικοι δημόσια ήταν μια απρόσμενη έκπληξη και το σοκ των περαστικών ήταν αυθεντικό.

13. H σκηνή με το αεροπλάνο από την ταινία «Οι αναλώσιμοι» παραλίγο να γίνει η τελευταία του. Ο Stallone αποφάσισε ο Statham να πυροβολήσει από την μύτη του αεροπλάνου, και όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι η μηχανή είχε διαρροή και ότι ήταν τυχεροί που έμειναν στον αέρα.

14. Ο Statham υποβλήθηκε σε απίστευτα έντονη προπόνηση για το ρόλο του στη ταινία «Κούρσα θανάτου». Έπειτα από τρεις μήνες καθημερινής έντονης προπόνησης και διατροφής που αποτελούνταν σχεδόν αποκλειστικά από ωμά λαχανικά, κατάφερε να μειώσει το σωματικό του λίπος από 20% σε 6%. Έχασε 7,5 κιλά μέσα σε 6 εβδομάδες.

15. Ο Jason Statham είναι επίσης ένα πολύ καλός παίκτης σκακιού. Ο ίδιος και ο Guy Ritchie έπαιζαν συχνά σκάκι, ο Statham υποστηρίζει ότι ο Ritchie είναι από τους χειρότερους παίκτες που έχει γνωρίσει και ότι του χρωστάει πολλά χρήματα για όλες τις νίκες του εναντίον του.

16. Ο Statham είναι και ταλαντούχος παίκτης ποδοσφαίρου και δεν υποκρινόταν απλά στη ταινία «Βρώμικο ίνδαλμα». Είναι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Hollywood United FC.

Πηγή: diply, fanpage

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: