15 μήνες ποινή φυλάκισης στον Αλβανό που έσκισε την ελληνική σημαία στο Νεοχώρι Κυλλήνης

15 μήνες ποινή φυλάκισης στον Αλβανό που έσκισε την ελληνική σημαία στο Νεοχώρι Κυλλήνης

Εκδικάστηκε την Τετάρτη στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας η υπόθεση που απασχόλησε πριν 3 και πλέον την μικρή κοινωνία στο Νεοχώρι Κυλλήνης.

Υπήκοοι Αλβανίας υπό την επήρεια μέθης, τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου 2011, κατέβασαν από τον ιστό την σημαία από την πλατεία του Ηρώου Πεσόντων και την έσκισαν. Έγιναν αμέσως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νικόλαος Π.Ψυχογιός αμέσως πήρε πρωτοβουλία φανερά ενοχλημένος από το γεγονός και προέβη σε μήνυση κατ’αγνώστων λέγοντας εξοργισμένος ότι»ένα τέτοιο κατάπτυστο γεγονός δεν μπορεί αν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και ως είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε το τόπο μας λαμβάνοντας μέτρα »

Ύστερα από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα βρέθηκαν οι υπαίτιοι, δεν υπήρξε εξέλιξη στην πρώτη δίκη και ο πρόεδρος του χωριού μαζί με το γιο του και η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα.

Σύμφωνα με το Blog neohorikillinis.blogspot.gr ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε και δικάστηκε ερήμην σε 15 μήνες φυλάκισης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι υπεύθυνοι του Blog με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, ο τελευταίος δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος που παρευρέθησαν αυτήν την φορά δίπλα του πολλοί Νεοχωρίτες καθώς και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου

και ευχαρίστησε θερμά την ελληνική δικαιοσύνη που αυτήν την φορά δικαίωσε το χωριό και η που δόθηκε θα είναι παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε τέτοιου είδους πράξεις. «Τον κάθε μετανάστη τον σεβόμαστε και απαιτούμε σεβασμό. Ήρθε στην εργάζεται στην πατρίδα μας αλλά πρέπει να σεβαστεί τον τόπο που ζει» αναφέρει το blog.

Πηγή: neohorikillinis.blogspot.gr

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: